netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 14 Kasım 2009, 00:23 - İp: 85.***.**1.165
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

forumun şekli kaymış
niye bu kadar büyük yükledin.
hiç bir şey anlamadım fotolardan.

yalnız titreme var sanki fotolarda..

Tarih: 14 Kasım 2009, 10:18 - İp: 85.***.**9.67
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

bende anlamadım 600x800 seçtim forum1 link her zaman yaptığımız gibi ama olmadı bu sefer
resimler büyük yüklenince ayıplarda çıkıyor

Tarih: 14 Kasım 2009, 11:08 - İp: 85.***.**6.73
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sertan, Ben de epey bakındım ama seni göremedim. Biz 2 günü de 7 göllerde geçirdik. Doyamadık oraya, onun için Gölcük'e falan çıkmadık. Dönüşte Abant'a uğradık gün batımı için ama bulutlar buna da izin vermedi.

Komutan Mutfak Sanatları Merkezi'ni kurmuşsun maşallah. Her biri sanat değerinde. Yapanın da çekenin de eline sağlık.

Tarih: 14 Kasım 2009, 11:31 - İp: 88.***.**2.4
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

'Sonbahar' fotograflarına devam.

Tarih: 14 Kasım 2009, 11:35 - İp: 88.***.**2.4
paracelsus
paracelsus (üye)
Gaziantep / Amatör

Fotoğraf sevdalısı ve Pentax hayranı arkadaşlar. sizinle bir bilgiyi paylaşacağım ve de yardım isteyeceğim. eminim ki bir çoğunuzun haberi vardır ama ben bugün öğrendim. Bükey Fotoğrafçılık, Pentax distribütörlüğünü bırakmış. araştırdığım kaynaklar ise hep bu firmanın ismini içeriyordu. anladığım kadarıyla artık Pentax türkiyede destekli bir kamera değil

oysa ben K-x almayı planlıyordum. artık teknik desteği ve türkiye garantisi olmadan bu makineyi edinmek mantıklı mı sizce ??

Tarih: 14 Kasım 2009, 17:57 - İp: 62.***.**4.248
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

K-x almak isteyen arkadaşlara 1 hafta içinde temin edebilirim irtibat için 0535 895 67 66 ulaşabilirsiniz.

Selahattin abi sonbahar kareleri muhteşem..

bu tatlılarda sizin için, bugünden sıcak sıcak rumeli tulumbası

Tarih: 14 Kasım 2009, 18:40 - İp: 188.***.**7.212
paracelsus
paracelsus (üye)
Gaziantep / Amatör

hala soruma yanıt alamadım. K-X almayı istiyorum, ancak distribütor olayından emin olamadım. bükey foto o markayı bırakmış, beyaz elektronik diye bi firma ismi var onu pazartesi arayıp sorcam.

Tarih: 15 Kasım 2009, 00:02 - İp: 62.***.**4.248
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Sayfanın düzeni allak bullak

sayın paracelsus, burada bir çogumuzun makinası Türkiye garantisiz. an azından benimkisi öyle. Yerinizde olsam almaya karar vermiş isem tereddüt etmeden almak olur. Ben öyle çok ahım şahım bir sorun çıktıgını hiç duymadım, diğer garantili ürünlerde de bir çok dagıtıcı firmanın "kullanıcı hatası" diyip olayı savsakladığını da çok duydum.
Yurtdışından alma imkanınız varsa alın derim şahsi tavsiyem nacizane.

Emirgana yakın olanların müsait zamanda gitmelerini tavsiye ederim, hem sakin hemde bol malzeme dolu. birde ortalık sincap kaynıyor (:

Sonbahar serisinde tuzum olsun.
Emirgandan.

Tarih: 15 Kasım 2009, 01:42 - İp: 88.***.**0.128
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

birkaç ay içinde TR distribütörü yenileniyor şuan hangi firmanın alacağını biliyorum ancak kendileri açıklayacaklarını söyledi o yüzden bize düşmez o konuda içiniz rahat olsun ancak fiyatlar tabiki normal üstü olur..

Tarih: 15 Kasım 2009, 11:34 - İp: 85.***.**1.184