Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
k7 den daha çok dikkatimi çeken model kx nedense..
ama bu beyaz üzerine tamron ilginç durmuş..
foto kalitesi güzel görünüyor..
küçük ,şık lensler ile güzel olur kanaatindeyim.
31 mm ile nasıl olur acaba,şahane video da çekilir..
Ahmet teşekkür edrim. Yeni makinen hayırlı olsun.
Ben 645'i bekliyorum.
Selahattin abi son kare
teşekkür ederim arkadaşlar.
kadir benimde k7 den ziyade k-x dikkatimi çekti çünkü orta sınıf kalitesinde imaj üretiyor gövde bu çok önemli. Kullanışlı ve boyutları çok makul heryere sığıyor.
Selahattin abi kıskandırıyorsun gerçekten k20d nin hakkını vermeye başladın diyebilirim çok keyifli kareler ellerin dert görmesin.
Pentax K-x + Tamron 70-200 f/2.8
Pentax K-x + Pentax SMC 50mm f/1.7
Pentax K-x + Pentax SMC 18-55mm - ISO3200
#adr' tarafından 10.11.2009 18:17:53 tarihinde düzenlendi.
selam
beni aranıza kabul edermisiniz?
davetli misafirim ama
Teşekkürler Ahmet. Senin portreler de her zamanlki gibi nefes kesiyor.
İlknur hanım gelmiş
Tanımayan abilerimiz için söylüyorum kendisi fotoğrafa gönül vermiş bir canon kullanıcısı bir arkadaşıma aldığım ekipman vasıtasıyla tanıştık. İyi ki de tanışmışız.
Hoşgeldin patlayan flaşı yakalayabilecek senkron parmağına sahip kız
hoşbuldum
o filaşı bi gün yakalıyıcam sende görüceksin emre
bu arada bende iyi ki tanışmışım senle
Emre; Af hızını kuş çekenler düşünsün... sen çiçek böcek den fashion'a geçtin, gayet te başarılısın... yine ilk karede netleme sıkıntısı var gibi... onun dışındakiler gayet başarılı... mekan seçimlerinde bir okadar güzel...
ahmet bey k-x ile k20d kıyası yapmışsınız, fakat k20d kullanan birisini yolladığınız k-x karelerin tatmin etmesi pek mümkün gözükmüyor. Renk tonlarında ciddi sapmalar var gibi... daha evvelki k20d kareleriniz ile kıyas kabul etmeycek ölçüde hemde...
Selahattin abi; o güzel gezide olamamanın, üstüne üstlükte haftasonu çok çetrefilli bir işle uğraşınca... üstünede bu güzel kareler, en tez zamanda yedigöller gezisi yapmak şart oldu... 5.kare tül etkisi
hoşgeldiniz aramıza "asipisi" ...
forumun ağırlığı diğer markalara kaymaya başladı
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2198221 Şub. 2025, 11:34
emre11 -