Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
ewet tripod kullandığını varsayıyorum yoksa sinirlerine hakim çelik gibi kaslı manfrotto elli endorf mu demeliyim
bu arada yeni tripod aldım aksesurarlarıma yazıyım unutmadan
ya tripod da yok elle çekim hepsi
sigma 70-300 mm, f5.6, 1/350
K10D 1" elde çekim yapılabiliyor.en rahat 1/4 değeri SR neydeyse 0'lıyor.Her yöne olması çok iyi 3D eksende sensor hareket halinde.,
Lenste'ki sistemlerde lensten çok makinenin gövde tarafı oynamakta olduğu için bu kadar düşemedim hiç,denemelerde.Bu SR sistemi farklı :S
endorf otel resmi güzel,cıvıl cıvıl
t-shirt güzel valla , türkçesi yazarsa süper olur.
saol onixon, sana raw programı sormuştum ama görmedin sanırım. saolsun realfriend gönderdi bir tane, adobe raw ın ismini çok duyuyorum?
aklıma geldi aslında türkçesini yazmak yarın vakit bulursam yazmaya çalışırım nette ilk görünce çok hoşuma gitti.
pentax hergün yeni bir sürpriz yapıyo bu arada bu resimleri pentax pazarlama müdürünün kendi web sitesinden indirdim
ned bunnel adamın adı birde duydunuz mu bilmiyorum roberttech diye site var ikisinide inceleyin diye yazıyorum
http://nedbunnell.blogspot.com/
http://www.robertstech.com/photo.htm
tauran.
Ned Bunnell
Vice President of Marketing, Pentax Imaging (USA).
evet vice president aklımda president diye kalmış hihi
sonuç olarak önemli bir şahsiyet hem pentaxıda seviyo iyi adam ceo değil diye ezme adamı
endorf
Abode Photoshop CS3 + 4 Camera Raw 4.1 son updateler ile iyice stable oldu CS3 1-2 aya çok güzel pişecektir.Gerekesiz errrorlar bitmiş gibi.
Raw 4.1 şu ana kadar gördüğüm en ileri pro diyebilirim,bunu hazırlayan ekip adobenin satın aldığı bir yazılım şirketteki elemanlar o yüzden 3 serisi ile 4 serisinin performansı farklı.
Real yollamıştır yardımsever arkadaşım valla,gece gece ps 'de tuş yerini bulamayan ben :D sabırla harita gibi anlatır ama ben PC başında sızdım tabi :D
Ya ben bir soru sormuştum ama kaynadı arada. Başka bir forumda tartışma oldu, bu k10d nin sensörü üzerine. K10d almayı planlayan kişiler bunlar ve merak ediyorlar. Ben sensörün Sony üretimi olduğunu okumuştum hep buralardan ama resmi bir açıklama kaynak falan bulamadım. Bildiğiniz link varmı bu konuda? Birde şu Sedatın yaptığı gibi çerçeveleri yapmak için hangi program kullanılıyor?
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk