netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Tarih: 19 Ağustos 2009, 10:01 - İp: 81.***.**7.150
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Tarih: 19 Ağustos 2009, 10:02 - İp: 81.***.**7.150
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Tarih: 19 Ağustos 2009, 10:04 - İp: 81.***.**7.150
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

hondam,polarize ve büyükadanın beyaz evleri fotografa çok büyük katkı sağlamış..

last hope,camii içi fotografı ve çocuk fotograf oldukça güzel.lens olarak ne vardı sende..

Tarih: 19 Ağustos 2009, 10:08 - İp: 85.***.**9.67
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

tamron 18-250 var abi

Tarih: 19 Ağustos 2009, 10:10 - İp: 81.***.**7.150
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi benim sizin gibi bir üstada tüyo verebilmemi bir kenara bırak, ben ancak sizin gibi üstadların çantasını, tripotunu taşıyabilirsem kendimi şanslı hissederim...

hondam adada bize güzel bir tur yaptırdın...

Tarih: 19 Ağustos 2009, 10:17 - İp: 85.***.**5.89
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

komutan , kadir tşkr ederim ,
keşke sizlerle olsaydınız da grup halinde gezseydik,eminim çok daha değişik ve profosyonel resimler çıkartırdık,elimdeki makine ve ekipmanın üst limitlerini zorluyorum işte ne çıkarsa

Tarih: 19 Ağustos 2009, 11:07 - İp: 85.***.**7.12
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan'ım fazla tevazu gösterme sonra essah sanırlar.

Last hope cami fotografında derinlik harika olmuş, minarelerin çerçeve içinden gösterimi ilgiyi minareye odaklıyor başarılı kompozisyon. Portrede de ışık yüz bölgesinde iyi toplanmış. Hepsi başarılı çalışmalar eline sağlık.

Sertan senin ada fotograflarını ben ekranımdan izleyemedim.

Tarih: 19 Ağustos 2009, 12:26 - İp: 88.***.**9.242
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

teşekkür ederim abi tripotsuz gidilince yerden istediğimiz açıyı ayarlamak çok zor oluyor. pc çökünce bütün fotoalr uçtu bunlar mailide yedekti 800x600 boyutları ile. geniş bir ara silinen bütün fotorğaflarımı yeniden çekmeye niyetliyim. bunları beğenmene sevindim.

Tarih: 19 Ağustos 2009, 14:33 - İp: 81.***.**7.150
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

selahattin abi,
PM den linkleri yolladım bakabilirsin

Tarih: 19 Ağustos 2009, 17:14 - İp: 85.***.**7.199