netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

ahmet,fatih abi,erol abi fotolar nefis..
fatih abi tatil moduna hayranım.
kayık fotosu çok çok güzel..

yücel kelebek serisi yapıyorsun çaktırmadan..

Tarih: 29 Temmuz 2009, 01:24 - İp: 78.***.**1.92
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili foxfo,
kayıklı fotoğraf gerçekten müthiş, özellikle renk uyumuna bayıldım.

Sevgili ironsailor,
3 fotoğrafınız da birbirinden güzel, özellikle kelebek ekstra güzel.

Tarih: 29 Temmuz 2009, 01:36 - İp: 88.***.**2.74
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili Fatih kelebekleri bu sene de birlikte kovalayamadık. Ben Ağustos'un ikinci yarısı kısa süre Bodrum yapacağım. Oralardaysan görüşürüz. Haber alamayınca merak etmeye başlamıştım. Bu vesile ile de olsa haber aldığıma sevindim. Kelebek ve kayık fotografları harika.
Akıllı adamlar bu mevsimde yaylaya çıkıp fortograf çekiyorler. Nasıl oralarda da millet denize hücum edince yerli halk yaylaya çıkar onun gibi.

Kaptan makrolar nefes kesiyor. Ben cephane toplamak üzere seriye ara verdim ama, gerek yeni katılan arkadaşlar gerekse sizler forum'u yine eski günlerine taşıdınız. Selamlar.

Tarih: 29 Temmuz 2009, 06:59 - İp: 88.***.**2.48
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

çorbada bizim de tuzumuz olsun bir maşallah demeyi unutmayın. protre çekimleri benim favorim özellikle çocuklar. makineyi daha çok sevmeye başladım

Tarih: 29 Temmuz 2009, 08:42 - İp: 81.***.**7.150
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 29 Temmuz 2009, 09:33 - İp: 81.***.**8.226
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

fatih abi sanldal'ı fotoğrafın çok hoşuma gitti...

herkes gider mersin'e biz gideriz tersine

#Komutan' tarafından 29.07.2009 10:35:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Temmuz 2009, 10:34 - İp: 85.***.**5.89
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Karelerin hepsi muhteşem ellerinize sağlık

Erol Abi makrolar nefis ayrıca belirtmek istedim

Tarih: 29 Temmuz 2009, 12:28 - İp: 85.***.**9.102
histogram
histogram (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaşlar yurtdışından makina ve objektif nasıl getirtebilirim acaba ??

Tarih: 29 Temmuz 2009, 14:17 - İp: 78.***.**1.120
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili puspus, bu arada nazik mesajını atlamışım, teşekkürler.

Tarih: 29 Temmuz 2009, 16:01 - İp: 88.***.**4.14
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili histogram; bunun en iyi yolu oradan gelecek bir tanıdığa sipariş vermen yada buradan sipariş verip (bhphotovideo, amazon vb.) gelecek olan tanıdık adresine teslim istemen, o kişinin de sana getirmesi.
Tavsiye edilmeyen diğer yöntem; gözünü karartıp Türkiye adresine istemen ki %90 olasılık gümrüğe takılır, vergisini vermek zorunda kalırsın. (genelde 100 USD üzeri gümrüğe takılma riski var). Bazı internet siteleri yada kişiler "hediye" ibaresi veya düşük ücret yazıyorlar ancak o firmalara da ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Eğer yurt dışından gelecek bir tanıdığın yoksa, fk da sık sık yurt dışına gidip gelen güvenilir kişiler mevcut, cüzi bir komisyon karşılığ istediğin malzemeyi sorunsuz getiriyorlar, bunu araştırabilirsin.

Tarih: 29 Temmuz 2009, 16:10 - İp: 88.***.**4.14