netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

dokuma tezgahındaki amca fotosu çok iyi olmuş..

recep mecburen devam ..

k10 u alan olursa belki fikrim değişir..

#kad-ir' tarafından 28.07.2009 13:08:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2009, 13:08 - İp: 78.***.**6.212
mutluvideo
mutluvideo (üye)
Ankara / Amatör

Bu kızlar pek alakasız gelebilir ama bu kızlar medyada hiç yansımadı bu kızlar dünya şampiyonu 35 bin nüfuslu ilçenin liseler arası atletizm dünya şampiyonları türkiyede ne yazikki kimse bilmiyor sizinle paylaşmak istedim

[/IMG]

Tarih: 28 Temmuz 2009, 13:22 - İp: 81.***.**3.102
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

ya aslında K20D fiyatları o kadar ucuzladı ki, insanı çekmiyor değil. K10D'yi satıp alsam mı diye düşünmüyor değilim ben de.

Tarih: 28 Temmuz 2009, 13:27 - İp: 88.***.**5.53
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Haftasonu Karadeniz kaçamağından birkaç kare.

Tarih: 28 Temmuz 2009, 13:39 - İp: 81.***.**8.226
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

Ak sakallı dede forumda yine dolanıyo bu aralar
recep,
slm makinen gelmedi sanırım
mutlu video ,
beypazarı görülmesi gereken yerlerden biri haklısın.
ahmet ,
karadeniz fotoğrafların müthiş olmuş

sonunda bende k10 nu elden çıkarıp k20 ye geçicem sanırım

Tarih: 28 Temmuz 2009, 17:12 - İp: 194.***.**9.10
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan (Mutluvideo) Hepimiz amatörüz.
Aferin bizim kızlara. Göğsüm kabardı Bizim basın futboldan başka spor bilmez ki

Ahmed yine kaçkarlara kaçamağını yapmış. Biz burada sıcaktan kavrulalım. reva mı? Güzel paylaşım için teşekkürler.

Arkadaşlar mevcut makineleri niye satıyorsunuz. Sizin ikinci gövdeye ihtiyacınız yok mu? (Ak sakallı dede)

Tarih: 28 Temmuz 2009, 18:54 - İp: 88.***.**2.48
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Dostlar selam.
İş, güç, tatil modu (gerçi hep bu moddayım ama olsun) yazamadım ama izlemedeydim. Fotoğraflar ise harika.

Selahattin abi maşallahın var her zaman oduğu gibi forumda itici kuvvetsin. Buralarda sıcaktan fotoğraf çekmek mümkün olmuyor. Makineler çantanın içinde durduğu yerde bile ateş gibi. Buna rağmen biraz kelebek peşinde dolaştım.

Bir kaç kare de benden.

Tarih: 28 Temmuz 2009, 20:56 - İp: 88.***.**8.90
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaslar bende uzun zamandır sadece seyirci modundayım. Fotograflar gercekten cok kaliteli kutlarım.

Selahattin agbi, seri icin tebrikler. Sitenin itici gücü oldunuz. Maalaesef sizin seriye cok katkım olmayacak. Herkes icin yorum yazamayacagım sadece su son sayfaya birseyler soyleyeyim bari.

Ahmed güzel karelerini ozlemistik.

Fatih agbi, dönüşün muhtesem olmus özellikle sandalın oldugu ve son karen enfes.

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Bende sadece makrolar var onlardan birkaçı. VL ile.

Tarih: 28 Temmuz 2009, 22:32 - İp: 88.***.**5.179
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 28 Temmuz 2009, 22:38 - İp: 88.***.**5.179
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet abi kaçamak harika geçmiş (:
Selahattin abi bana 2. makina biraz lüks olur, satıp üstüne koyarsam alırım K20D ama dede biraz daha ikna etmeli (:
Erol abi, Fatih abi hoşgeldiniz, inanın fazla özledik sizleri
Fatih abi 7 ve 8. fotograflar (manzara) neresi çok merk ettim. Harika görünüyorlar.

bu da kelebeğin son portresi

Tarih: 28 Temmuz 2009, 22:46 - İp: 88.***.**3.178