netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Avşar Paris Show'u nefesimi tutum izlemeye devam ediyorum. Yolum düştüğünde nerelere gideceğim konusunda rehber oldu.

Aydemir üzüm gözlü kızını öperim. Allah bağışlasın.

Uğurcuğum neden fotoğrafa zaman ayıramadığını çok iyi anlıyorum. Çok tatlılar allah bağışlasın.Masraflar duble, Senin çok çalışman lazım çoook.

Ahmed, o yaratık Darıca Belediye Başkanı aday adaylığı için senin stüdyoya fotoğraf çektirmeye gelmiş olmasın. Gariban'ın yeterli bütçesi yok galiba yardımcı ol bakarsın işe yarar. İkinci focus stack da nefes kesti. Sayende sürekli birşeyler öğreniyorum.

Serkan oyuncak gelmedi mi daha. Paslanacaksın.

#camoka' tarafından 22.01.2009 11:05:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Ocak 2009, 10:37 - İp: 85.***.**6.179
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili avs 1.Eyfel fotoğrafı muhteşem

sevgili wolwarine Allah bağışlasın ve de kolaylıklar versin.

Tarih: 23 Ocak 2009, 00:08 - İp: 85.***.**6.254
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Tarih: 23 Ocak 2009, 00:13 - İp: 85.***.**6.254
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin Abi değerli yorumların için teşekkürler

Endorf teşekkür ediyorum . Son karen dengeli ve huzur verici . Şansına havada güzelmiş , Neresi merak ettim ?

Uyuyan güzelin şatosu ;

Phantom Manor korku evi ;

Tarih: 23 Ocak 2009, 09:36 - İp: 92.***.**2.153
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

valla avs abi gece ne güzel feth etmişin :D
ben akşamları nedense hiçç vakit bulamadım :D ah şu fransızlar :D

renk cümbüşü şahane hafif sis kadrağı ışıklarla karışarak çok güzel renklendirmiş,

endorf :D bir n yaz geldi zannetim

amati usta :D minik misafir :D güzelmiş , fıstıklı kombinasyonda :D uzaktan onu yiyecek canavar :D havasında.

camoka abi henüz oyuncak gelmedi daha.

Tarih: 23 Ocak 2009, 20:10 - İp: 85.***.**3.219
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler Serkan

Paris'i adımlamaya devam;

Tarih: 24 Ocak 2009, 09:48 - İp: 92.***.**2.153
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Aşağıdaki linkteki fotoğraf Barack Hüseyin Obama'nın yemin töreninde David Bergman tarafından çekilmiş ve oldukça ilginç, şöyleki;
tam 220 fotoğrafın birleştirilmesi ile elde edilmiş, tam tamına bindörtyüzyetmişdört Mega Pixel.
59.783x24.658 pixel=1.474 MP

Link

Tarih: 25 Ocak 2009, 01:23 - İp: 88.***.**8.79
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ali bey gerçekten çok ilginç bir fotoğraf. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Fotoğrafın içinde akşama kadar gezin istersen. Sanki yaklaştıkça netleşiyor. Her bölümünde çok ayrı görüntüler var. Ben fotoğrafçıların olduğu bölgeyi gıpta ile inceledim.

Tarih: 25 Ocak 2009, 09:17 - İp: 85.***.**5.152
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

avsar abi, mükemmel gerçekten özellkle Phantom Manor korku evi ;
bi harika cıkmıs diyebilirim..
gece çekimlerinde bu netliği tripot ile mi yakalıyorsunuz??
hangi lensi kullandınız acaba o çekimde photoshop varmı ve ayarlar neydi??

bende cıkıp çekemiyorum maalesef finaller var, ve burası cok yağmurlu..

yılbasından öylesine bir kare, flaşlı çekildi
,

Tarih: 25 Ocak 2009, 21:43 - İp: 78.***.**8.201
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Ali Bey paylaşım için teşekkürler , gerçekten ilginç bir kare . Yaklaşıtıkça içinde kayboluyorsun , sık sık "view all" yapmak zorunda kaldım Bende karede ençok bazukalara takıldım Selahattin abi

Erdemm ; Beğendiğine sevindim , özellikle Disneyland da süre kısıtlı olduğundan bir yandan eğlenirken bir yandan da eğer fırsatım olursa nasıl ve nerden karelerim diye düşünüyordum .Korku evinde kadraj kafamda oluşmuştu ancak çekim için ancak 1 dk kadar fırsatım oldu, bu sebeple ayarları pozlama süremi kısaltacak şekilde yaptım (exif bilgileri üzerinde) ve yanımda tripodum olmadığından omuz askılı çantamı bir bank üzerinde kullanarak K10D yi sabitledim. Kullandığım lens yanımdan ayırmadığım sigma 17-70mm PS de brightness/contrast , crop , çerçeve gibi işlemler uyguladım.

Tarih: 26 Ocak 2009, 10:10 - İp: 92.***.**2.153