Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Balıkgözünden Eiffel Halleri
Sevgili Erdem, amati üstad naziere etmiş yemek fotoğrafı konusunda benim için, ben bir teknik kullanmadan deneme yanılma yolu ile gözüme hoş gelen kareleri çekmeye çaışıyorum hepsi bu, genelde flash+softbox ile çekiyorum, sen Amati üstadı dinle bu konuda benden teknik deneyim ve tecrübesi çok çok fazlaca...
Erhan abi kışın en gzel dönemi, geçen yılki gezinin tadı damağımızda kalmıştı, neden bu sene yeni bir tane daha yapmayalım...
Zemin konusunda ise sana katılmak ile birlikte, biraz beyazın tadını çıkarmak biraz da fon almadığım için evin sehbası fon oluyor bana en kısa zamanda fon işini hallediyorum... hatta akşam müsait olursam evde siyah bir kadife örtü vardı onunla birkaç çalışma yapayım...
Avşar (ve Serkan'ın gezisi) sanıyorum Paris, Paris olalı böyle güzel fotoğraflanmamıştı...
#Komutan' tarafından 21.01.2009 15:22:38 tarihinde düzenlendi.
Bütün arkadaşlara ve abilerimize merhaba;
avs, Paris' e belki ömrüm boyunca gidemeyeceğim ama daha önce Serkan, şimdi de senin sayende doya doya güzelliklerini izliyorum. Emeğine sağlık
Bu da benim küçük kızım . Çok zor yakalayabildiğim karelerinden biri:
avs abi eyfel yan yatmış çok şahane yaratıcı,
aydemir74 41x maaşalah
esisman :D çık bak diyecem :D şarıl şarıl yağmur vardır,ama çok sis manzarası çıkabilir kovla dağı tepeyi
işlerim az yoğun (: diğer fotolarada
Artık forumun kalitesi çok yukarılara çıktı ve adının değişmeside yerindeydi tüm arkadaşlara merhaba diyorum
bu kadar uzak kalmamın temel sebepleri
bizim ikizler
#wolwarine' tarafından 21.01.2009 22:13:59 tarihinde düzenlendi.
abi süper birşey bunlar :D bende ikiz istiyorum allah nasip ederse :D 1 kere büyütüyon 2 tane oluyor :D
#onixon' tarafından 21.01.2009 22:34:48 tarihinde düzenlendi.
wolwarine,aydemir Allah Bağışlasın.
Maşşallah..
#kad-ir' tarafından 21.01.2009 22:58:08 tarihinde düzenlendi.
wolwarine,bunlar nasıl tatlı şeyler böyle Allah analı babalı büyütsün.Bahtları açık olsun inşaallah.
aydemir74,aynı temenniler sizinki içinde geçerli
Balkonuma gelen yaratığın ne olduğunu bilen var mı? VL +1.7 TC ve değişik ışık kombinasyonları.
Veee gerçek boyutu Antep fıstığından ne kadar küçük olduğuna dikkat
#amati' tarafından 22.01.2009 01:57:49 tarihinde düzenlendi.
Erhan Abi, sen söyledikten sonra farkettim bibloların farklı noktalara baktığını uyarı için teşekkür ederim
Avşar Abi, sınavım çok iyi geçmedi bütünlemeye kaldık hayırlısı olur umarım. Haftasonu bir gezi olacakmış İkizdere tarafına bakalım bir aksilik olmaz ise gitmeyi planlıyorum.
Serkan, yağmur yok ama hava buralarda çok soğuk, hele yükselder de daha da beter.
Ahmet abi kertenkele diycem ama tam ne anlamadım fakat çok net olmuş
Serkan teşekkürler
Aydemir74 ve Wolwarine ; Allah bağışlasın ve sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin. İnsanın böyle meşgaleleri olunca hayatın tadı bir başka oluyor
Ahmet malzeme ayağına gelmiş Ancak bu yaratık bile vesikalık için kime gideceğini biliyor Anlaşılan o ki sende seyri hoş karelerinle fırsatı kaçırmamışsın , detaylar ve doku
Emre sınavı umarım telafi edersin
Disneyland / Paris
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
022306 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016901 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -