Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sevgili Erhan ve sevgili Avşar birinizden Hırvatistan'ın diğerinizden de İtalya'nın muhteşem karelerini zevkle izledim. Haydi İtalya zengin ülke bol turist çekiyor tüm tarihi doku çok güzel korunmuş. Ancak Hırvatistandaki dokunun da benzer bir şekilde korunmuş olmasına biraz şaşırmadım desem yalan olur.
Bir de kendi ülkemize dönüp bakıyorum İstanbul gibi bir güzelliği koruyamadığımız gibi içine etmeye de devam ediyoruz. Giderek artan bir oranda.
Tayfun kedi-köpek ikisi de ayrı güzel.
Aydemir ufaklık harika çıkmış.
avşar ve erhan abi güzel bir fotograf show yaptılar her ikisine de yürekten kutlarım,tşk.ler.
Erhan abi ,benim sokak fotolarınde en büyük sıkıntım.gölge ve güneş alan yerleri tam dengeleyememek ve gökyüzünü patlatmak.
özellikle bir fotonuz var,tam istediğim gibi gölgelerde detaylar belli diğer taraf patlamamış.gökyüzü masmavi.nefis bir foto.
ipuçları nedir?digital müdehale var mıdır?özellikle gökyüzüne..
aydemir ,önce maşallah diyelim,foto içinde ışık güzel gelmiş..
avşar hep bina çekmedin değil mi?
İtalya da hiç melek yok muydu?
sokaktan insan manzaraları kareleri bekliyoruz.
#kad-ir' tarafından 25.09.2008 18:09:22 tarihinde düzenlendi.
Kadir yanında melek varken başka meleklere bakarsan gözünü oyarlar. O konu bekarlara havale.
Selahattin abi i Kadir teşekkürler
Kadir melekler konusunda %100 Selahattin abiye katılıyorum , tatildeki tüm melek fotoğraflarım eşime ait . Biliyorsun formda melek uzmanı uzun süredir sesi çıkmayan Serkan dır. Belki sandığını karıştırıp bize bir iki kare seyrettirir ardındanda bir cami fotosu patlattı mı tamamdır
hahahahah benim makine pas tutacak bu aralar ama sandığa bakayım
fazla yazamadım bu aralar anca toparladım solu
gezi fotoğraflarını keyifle izledim valla hepinizin.
Sandıktan
balıkgözü düellosu başladı
bir kaç kişi daha balıkgözü lens alırsa artık" Balık " gibi bakmaya başlayacağım valla.
#onixon' tarafından 25.09.2008 23:05:04 tarihinde düzenlendi.
Melekler konusunda Serkanın makinası bile kendiliğnden fokuslama yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada Serkan,
ne sandıkmış arkadaş ya ne çıkarsan süper
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -