netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

onixon üstteki siyah noktayı göremedinmi? normalde onun olmaması gerekiyo yani duvardaki desen falan değil

Tarih: 24 Ağustos 2008, 22:26 - İp: 88.***.**4.125
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bildiğimiz toz o objektif değiştririken makine tavana bakıyor ve fazla atik değilsin sanırım dert etme, yüksek diyaflarlarda görürsün.

Makinenin menüsünde her açılışta sensor temizle seçeneğini aktif et belki düşer birgün düşer , düşmessede kurcalama 4-5 toz için sensor temizletilmez .Ben senede 1 anca işte oda çok büyük olursa yada düşmez ise

#onixon' tarafından 24.08.2008 22:39:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Ağustos 2008, 22:39 - İp: 85.***.**2.86
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

daha ilk objektifimi aldım çok atil değişim malesef ne biliyim benim gözüme çok battı ondan biraz panik oldum sensör temizlemeyi her açılışta aktif edeyim belki düşer gerçi şu da var diyaframı 2.8 in üzerine çıkarmadığım sürece çok bi sorun yok aslında ama inşallah düşer düşmezse bilmiyorum belki servise götürebilirim ya bu bide büyük baya hani cs ile yok etmesinide bilmiyorumki :D bu arada yardımların için teşekkür ederim

Tarih: 24 Ağustos 2008, 22:42 - İp: 88.***.**4.125
onixon
onixon (üye)

CS te kolay iki tık sağdan sola yapıştır, yada band var onla çiz etrafı yoğun değilse görmessin bile :=).

Tarih: 24 Ağustos 2008, 22:45 - İp: 85.***.**2.86
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

tamam artık cs ile cebelleşirim bir şekilde de öğrenmiş olurum tekrardan teşekkür ederim

Tarih: 24 Ağustos 2008, 22:48 - İp: 88.***.**4.125
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

t_yaman, Allah analı babalı büyütsün...
pesmerge ihtiyar adam fotoğrafı çok güzel, tebrikler...
GX-10, Kit Lens 18-55 mm

#aydemir74' tarafından 25.08.2008 00:37:38 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ağustos 2008, 00:35 - İp: 88.***.**4.78
onixon
onixon (üye)

:=) biraz ihtiyarlardan meleklere yönelelim

aydemir74 PL filtrenin çok iş yapacağı bir açı

Tarih: 25 Ağustos 2008, 01:19 - İp: 85.***.**2.86
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

süper kare onixon tebrik ederim

Tarih: 25 Ağustos 2008, 01:29 - İp: 88.***.**4.125
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Kadir, Aydemir74 teşekkürler
Serkan teşekkürler. Günbatımı ile ilgili olarak ne yapmamı tavsiye edersin? Şimdiden teşekkürler

Tarih: 25 Ağustos 2008, 11:19 - İp: 78.***.**5.148
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Peşmerge fotoğraflar çok iyi. Yaşlı adamın portresindeki detaylar çok hoş olmuş. Yaprak senin klasiklerinden zaten.

Esisman özelden mesaj attım.

t_yaman allah bağışlasın. Çok güzel bir duygu her defasında allah herkese böyle güzel bir duyguyu yaşatsın temennimi yineliyorum.

Kad-ir 2ve 3 numara favorim.

aydemir74

serkan ortaköy civarlarına senden izin almadan çekim yapamayacaz yakında

Tarih: 25 Ağustos 2008, 12:42 - İp: 85.***.**0.30