netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
darkrain
darkrain (üye)
İstanbul / Amatör

.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 22:09 - İp: 85.***.**8.246
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir bana sorarsan kız kulesinde buluşalım derim (Şaka). Sen geleceğini bir gün önceden bildir yer kolay. Şirinevlerde kalıyorsan tek tramvay ile Kabataş'a kadar gelebilirsin. Orada buluşur sonra nereye istersek takılırız.

Yayla zamanı olduğu karelere de yansımaya başladı. Benim burnumda tütüyor yayla hayatı ama du bakalım.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 23:27 - İp: 85.***.**7.127
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Kad-ir forumu bırakmadım tabiki. Söylediğim gibi işleri düzene sokma çabasındayım. Malum denizi bıraktık ve karada yeniden bir kariyer oluşturmak kolay değil. Hele 32 yaşında olduğumu hesap et birde.
Ama kısa zamanda kolaylayacağımı düşünüyorum. Ondan sonra tam gaz devam foruma. Hem daha Toros gezisi düzenleyeceğiz, dur bakalım.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 23:48 - İp: 88.***.**0.93
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

ulyses toroslar cayır cayır yanıyor kaç gündür.gördükçe sinirimden çıldırıyorum.

selahattin abi kızkulesi iyi fikir,

Tarih: 10 Temmuz 2008, 00:12 - İp: 85.***.**2.229
hakanirmak
hakanirmak (üye)
Kahramanmaraş / Doğa Fotoğrafçısı

#hakanirmak' tarafından 10.07.2008 23:52:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 10 Temmuz 2008, 23:50 - İp: 78.***.**3.23
hakanirmak
hakanirmak (üye)

foruma ilk fotoğrafımla merhabalar k10d ci arkadaşlarım

Tarih: 10 Temmuz 2008, 23:54 - İp: 78.***.**3.23
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

merhaba,
çok güzel bir makro eklemişsiniz..
lens sigma 105 galiba...

Tarih: 11 Temmuz 2008, 00:33 - İp: 85.***.**2.229
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

hakanirmak aramıza hoşgeldin çok bir makro olmuş

Tarih: 11 Temmuz 2008, 02:09 - İp: 88.***.**2.114
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Hakan tebrikler. Çok güzel bir kare. Arka plan tereyağı kıvamında olmuş. Bu da ana konunun çok belirgin ve anlaşılır olmasını sağlamış. Kelegin renkleri de fon ile iyi kontrast yapmış. Anlaşılan senden de çok iyi kareler izleyeceğiz.

Tarih: 11 Temmuz 2008, 11:29 - İp: 85.***.**7.127
hakanirmak
hakanirmak (üye)

teşekkürler dostlar eksik olmayın

Tarih: 11 Temmuz 2008, 11:40 - İp: 78.***.**9.220