netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Her zaman her yer için geçerlidir. Cep telefonumun numarasını özelden gönderiyorum. Selamlar.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 14:47 - İp: 85.***.**7.127
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili arkadaşlar ve abiler, uzun epey zaman oldu uğramayalı gerçi giriyorum resimlere bakıyodum.
bazı şeyler yolunda gitmedi napalım, bende makinamı satmak zorunda kalıyorum. büyük bir merak ve hevesle aldığım K10D mi hiç istemesemde satıyorum. kit lens, çanta ve 2gb sd var. aklınızda olsun. 3500 kare falan çektim, kutusu aparatları belgeler falanda var zaten temiz.

ilerde tekrar alacağım ama şuan için zor gibi görünüyor. görüşmek üzere.

Saygılar, Sevgiler

#sLaVeZeRo' tarafından 09.07.2008 15:37:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 15:35 - İp: 212.***.**1.130
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Selahattin Bey, çok teşekkür ederim samimi davetinizden dolayı. Arayacaktım telefonla ama iş saati rahatsız etmek istemedim sizi.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 16:13 - İp: 78.***.**5.148
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Mustafa makineni satmak zorunda kamana üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda daha iyisini almak kısmet olur. Selamlar.

T-yaman Kadir yakında İstanbul'a tekrar gelecekmiş bir aksilik olmazsa o zaman görüşürüz. Kadir ile de henüz yüz yüze gelmedik ama forum üzerinden haberleşerek kırk yıllık dost gibi olduk.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 16:56 - İp: 85.***.**7.127
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Manidar Bakışlar

Giresun Kümbet Yaylasında çektiğim bir kare.

Bu arada müsadeniz olur ise bundan sonraki buluşmalarda bende aranızda yer almak istiyorum, cuma günü bir aksilik olmaz ise İstanbula dönüyorum

Tarih: 9 Temmuz 2008, 18:48 - İp: 88.***.**8.91
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili onixon, Isparta Eğirdir gölü çevresinde Eğirdir-Barla karayolu üzerinde milli park gibi bir bölge.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 19:04 - İp: 88.***.**0.150
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

sağolun selahattin abi,buranın dostluğu unutulmaz.
ben ilk defa böyle sanal alemde iletişimde bulunuyorum.
haftaya büyük ihtimalle gelirim.
nerede buluşulabilinir.
ben şirinevler de bir otel de kalıyorum genelde..
taksim bile uyar 3 metro hamlesi ile gelirim

Tarih: 9 Temmuz 2008, 21:15 - İp: 85.***.**2.229
darkrain
darkrain (üye)
İstanbul / Amatör

slm arkadaslar.uzun süredir yazamdım.iş yorgunlıuğun atmak için tatile cıkmıstım.sayfaları tek tek okudum göz kamstırıcı fotoğraflar yüklenmiş gene

Tarih: 9 Temmuz 2008, 21:47 - İp: 85.***.**8.246
darkrain
darkrain (üye)
İstanbul / Amatör

..

#darkrain' tarafından 09.07.2008 22:00:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 21:56 - İp: 85.***.**8.246
darkrain
darkrain (üye)
İstanbul / Amatör

.

Tarih: 9 Temmuz 2008, 22:04 - İp: 85.***.**8.246