blnt38
blnt38 (üye)
Kayseri / Meraklı

Pentax Mı Nikon Mu ?

Merhabalar arkadaşlar yeni bir dslr almayı düşünüyorum ama halen araştırma aşamasındayım bu benim ilk dslr makinam olacak 1000-1500 arası bütçem var 2. el bi pentax k10 d düşünüyordum sonradan 2. el kararımı değiştirdim gibi yani bu fiyata pentax ya da nikon un hangi modelini tercih etmeliyim? En verimlisi benim için hangisi olur? Şimdiden teşekkürler ....

Tarih: 8 Kasım 2009, 21:54 - İp: 88.***.**2.188
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

gördün mü puskas en son yüklediğim fotografları aynı ışık koşullarında iki fotoğraı karşılştırabilirim sana evet bendeki kit lens piyasadaki en dandik lens bu konuda pek çok kişi benimle hemfikir. şimdi bubğenmediğin makinlerin üzerine hangi lensi takarsan tak sııf atlıyor ve IS veya VR özelliğini kazanıyor. hem arkadaş canonu sormamış nikon mu yksa pentaxmı demiş sen 450d topiğine hadi bakalım kalabalık etme

Tarih: 16 Kasım 2009, 22:45 - İp: 78.***.**4.238
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Sen işine geldiği gibi hareket etmeye devam et.. Dalga modundanda ayrılma.. Fotolar can yaktı sanırım.. Normaldir Dandik 450d kit lensi

Ben Pentax'ın dikkatini çekerim k-x kit lensi için konuşuyorum. Yoksa k20-k200'ün çok iyi sonuçlar verdiğini heryerde söyledim.. Burda da söyledim..

Burda herkes konudan ayrı istediği markayı tavsiye etme özgürlüğüne sahiptir. Nikon alırsın tele veya macroda ceplerin boşalır.. Ark.ın hangi marka avantajınaysa onu tavsiye ederiz.. Alır almaz kendi bileceği iştir.. Topiği satın aldın galiba

Makine sınıf atlarda sen sınıfta kalırsın ayrı konu genel söyledim yanlış anlama

Tarih: 16 Kasım 2009, 23:22 - İp: 78.***.**1.51
histogram
histogram (üye)
İstanbul / Meraklı

Puskas rica edicem gereksiz konuşma lütfen ... ben hayatımda herhangi birini ya da herhangi bir şeyi bir kez olsun bile aşağılamadım ki fotoğraf hakkında olan öğrenme isteğimi fotoğrafa ne kadar bağlı ve aşık olduğumu benim çevremdeki fotoğrafla ilgilenen insanları geçtim fotoğrafa en uzak olan kişiler bile bilir Puskas Neyse bir topik faciası daha yaşanmadan son diicem hepinize iyi sabahlar

Tarih: 17 Kasım 2009, 07:59 - İp: 78.***.**8.121
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

sınıfta kalmak iyidir puskas bilgiler daha iyi pekişiyor . ben deklanşöre basar çekerim gerisini makine düşünsün

Tarih: 17 Kasım 2009, 08:30 - İp: 81.***.**7.150