Fotoğrafçılık Forumları
Özürlerimle.....
Arkadaşlar kusuruma bakmayın, kafam öyle karıştıkı artık neye karar vereceğimi şaşırmış durumdayım.
Anladığım kadarı ile en iyi danışılacak kişiler burada toplanmış durumda.
Neyse yeni üyeniz olarak soruyorum, çok profesyonele kaçmadan, bütçemi fazla zorlamadan, kaliteli fotoğraflar çekebileceğim (gece, gündüz, macro vb.) djital fotoğraf makinası tavsiyelerinizi bekliyorum. Tahmin edebiliyorum bu tarz sorularla çok karşılaşmışsınızdır ancak inanın neye karar vereceğimi şaşırmış durumdayım.
Şimdiden teşekkür ederim...
Evet arkadaşlar uzun zamandır gelişemelerden haberdar edemediğim için özür dilerim, Sony DSC H1 aldım sonunda, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Her nekadar S2 diye yola çıktıysamda ikisininde kullanım klavuzlarını okuma ve elime alıp fotoğraf çekme şansım oldu ama sony beni daha bi cezbetti. Sonunda yeter artık diyip aldım bir adet şu sıralar ısınma turlarındayım
Ancak Ocak 6 da Mısır'a bir yolculuğum olacak eh en iyi arkadaşımda sanırım h1 olacak. Çekeceğim fotoğrafları paylaşmak isterim.
Tekrar tekrar teşekkür ederim.
İleride daha pro. makinalarda yine başınızı ağrıtırım umarım.
güle güle kullan yeni makinanı asmodeus... mısır fotograflarını bekliyoruz... iyi geceler..
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan asmodeus.. elindeki makinenin fiziksel görünümü çok hoş.. belki seni etkileyen en büyük sebep de bu.. tabi bunun yanında 5 mp kategorisinde ki en iyi makineler arasında.. sağlıcakla kullan.. mısır fotoğraflarını bekliyoruz..
bana sorarsan fz30 almanı oneririm cunku bende oyle yapıcam baya bi arastırdım ve bu fiyatlarda bence en uygun ve guzel makine panasonic fz30 sen bence bu makineyi kesinlikle bi incele
Bence fotoğrafçılık işiyle haşır neşir olmamış sıfırdan başlayan bir vatandaş önce compact uzun aralıklı(35-450 gibi) bir makinayla başlamalıdır.Örnek olarak fz5 uygundur.Bu işi bilen arkadaşlar hak verecektir.Daha sonra bu iş onu sararsa slr ye geçmelidir.Örneğin ben işe balıklama daldım Nikon D50 aldım 18.55 ile birlikte.Beni pek sarmadı ayrıca başka pahalı lensler de istedi sistem.Şimdi istiyorum bir 50 mm 1.8 yanında 700mm yada 28.300 gibi.Baştan fz 5 sınıfı bu isteklerin çoğunu karşılıyor görünen o ki.
D50