Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
Aslında ben de kızdım sirkecide şöyle bir dolaştım Olympus'un türkiye itibarı yerlerde distribütörler yüzünden kimse satmak istemiyor. Yine amerikadan alacağım sanırım 2 kit lens ile 949$ ek masraflarla 1000$ eder.
Elimdeki nikon ve canon lensleri ve gövdeleri elden çıkarma kararı aldım. o paralarla da zuiko 18-180 ve 105mm makro bakacağım, bir de leaf digital back'e param kalırsa ne ala.
#deparius' tarafından 27.07.2007 19:14:36 tarihinde düzenlendi.
Ben Eftaşı iyi bilirdim.
KM zamanından kalma fotoğrafçılık geçmişleri vardı.
İyi bilmeye devam edin. Eminim çok yoğun oldukları için mail atın bağlantı kurarız demelerine ve benim 2 sefer(belki yanlış atmışımdın diye) mail göndermeme, ve bir seferde araması ricası iletmeme rağmen tenezzül edip te aramadılar. Valla slr almaktan vazgeçmiş değilim.Hatta olympus almaktanda vazgeçmiş değilim.Ama gerçekten çok kızgınım. Fare dağa küsmüş hesabı olabilir ama öyle.
Böyle bir forumu ve siteyi nasıl görmezden gelebilirler anlamak mümkün değil. Haksızmıyım.
Deperyus o fiyat amerikan fiyatları mı. Yani karsız. Aslında geçenki arkadaşın fiyatları iyiydi. Ama ters cevap verince bizde kızdık. Hele benim istediğim kit 2500 ytl idi ki süper fiyattı.Artık arayıp ya şu seti bana 2250 yap alayımda diyemem. Neyse nasip bunlar.
Şeytan diyor 1700 ytl ver git a100 al. Yada accık daha zorla k10d ve 18-200 al. Ama onlarda bir türlü bu seti satamadılar.onlarında olympustan kalır tarafı yok yani. As duyuyonmu.
Pazarbey bestbuy amerika fiyatı E-500'ü de oradan almıştım arkadaşlar saolsunlar alıp getiriyorlar.
bizde yo öyle arkadaş.kim getircek.
Arkadaşlar biz yanlış ithalatçı peşindeymişiz.MEğer 2 tane ithalatçı varmış. Bizde beyaz teknoloji var.Adamlar sağolsun bayağı ilgilendiler.
Aynı zamanda oriteninde ithalatçısı.Mlumunuz orite sevgim kadimdir. Hala oritem ile çektiğim portreleri ararım. [>:D
Beyaz teknoloji Olympus u bıraktı, şu an elinde olanlar eski modeller ve onları satıyor. Bu sene içersinde Olympus temsilciliği Eftaşa geçti.
Aaa.
Ama adamlar eftaşın ilgilendiğinin en az 10 katı ilgilendiler. Neyse var bi iş bu oluypus işinde ama anlamadım valla.
Hayırlısı bakalım.
En iyisi sen vazgeç bu oluypus dan.
Ben taktım olmypusa.karasevda benimkisi.
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
02321 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
05519 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013416 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255910 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -