Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
100. sayfadan sonra biter bu karasevda
pazarbey, yazmim yazmim diyorum ama dayanamadım,
Fotoğraf makinesi seçerken makinede aradığın özelikler tamamen fotoğrafa yeni başlamış kimselerin aradığı özelliklerden ibaret.
Bana göre sen artık profesyonel düşünmeye başlamalısın. Neden dersen sitede bikaç fotorafını gördüm, bikaç kişiden duydum. Güzel makrolar çekiyorsun.
2 kart yuvası, titreşim önleme... bunlar süper amatör işleri...
senin gibi biri fotoğraf makinesi seçerken bu gibi gereksiz-amatörce şeyleri düşünmemeli; en azından kendini geliştirmek istiyorsa düşünmemeli.
bak ben 16 yaşındayım. senin gibi 1 sene araştırdım düşündüm ettim. en sonunda 30d almaya karar verdim.
Sony A100 ün ucuz fiyatına titreşim önleyici sistemine minnet etseydim bunlar bana düşük iso performansı, kalitesiz body, düşük performans olarak geri dönecekti.
düşünkümki ben bu makineyle biryerden sonra kendimi geliştiremem. buyüzden a100 almadım.
sadece bir örnekti, a100 kötü demek istemedim, bana uymuyor dedim. ve 30d al falanda demek istemedim
20 sayfa kalmış o zaman xtolga.Niye bitsin ki.Bu sefer alımla bitecek.Bakında görün hepiniz.
Tunj kısmen haklısın.Bu kadar profosyonel canonu tercih ediyor ise bunun muhakkak bir sebebi vardır. Ancak ben bir amatörüm.Beklentilerimde buna göre olacak tabi. Ben dslr like tarzı makinalar iile makronun varılabilecek sınırına vardığımı düşünüyorum.Belki iddialı bir söz oldu ama öyle bence.
Bundan sonrasına nasıl devam edersem muhtemeldir ki öyle gidecek.Zira elimdeki slr nin en az 3-4 objektifi olacak ve ben bunların yüzü suyu hürmetine aynı marka ile devam edeceğim.Bu sebeple iyi bir tercih yapmam lazım.
Bakalım ne yapacağıım.Bende merakla bikliyorum.
Pazarbey gel seninle yanlışlıkla sevaba girelim. Bana adresini yaz, sana 550$'a nikon d40+ 320$'a nikon 18-135mm lens i kargo yapayım. Sende kurtul bu karmaşadan bizleride kurtar.
Diyecektim ki aklıma, sen forumlardan çekilirsen ''pazarbeyin makine sevdası bitti, forumların tadı tuzu da gitti'' derler
Ne o fiyat dilaver hoca.Arabamı satıyorsun ya
Dedim zaten dilaver hoca şimdi kulağımı çeker benim.
Haddimizemi pazarbey, Bu yaştan sonra mahkenelerde sürüdürürsün beni.
Sen yine de DSLR lerde ilk çıkan modellere ''bu makine nasıl, iş yaparmı arkadaşlar?'' diye bir başlık aç.
79 sayfa 10 ar kişiden 790 zat eder. ' ay da hiç te fena ilgi değil hani
(şaka bir yana ''şenlik oluyorsun'' desem fazlamı kaçmış olurum?
Yok hocam rica ederim her siteyi bir ukala lazım.
Süpersin.
Sephia yakışmış.
Pazarbey vazgeç bu sevdadan
ben kısa sürede vazgeçtim..
K10D inceleme ve forumu okumaya başladıktan sonra (henüz 1120. sayfada olmama rağmen) K10d almaya karar verdim..
Sende öyle yap
K10d body 1.595 YTL (12 taksit)
SIGMA 17-70MM F/2.8-4.5 DC MACRO OBJEKTİF 691 YTL 12 taksit
toplam 2.286 YTL (190 YTl x 12 ay)
önce bunu alıp borcu bitince birde tele objektif alacağım
bence sende bu seçeneği gözden geçir tüm takımı aynı anda almazsın.. ama hiç olmazsa çok kaliteli bir makinen olur.
işte linkleri
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100603&productid=bd93055
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=97096&productid=bd94302&SKU=BD94302-PENTAX
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
02321 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
05519 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013416 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255910 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -