Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
Dcrp de test yayınlandı.
http://www.dcresource.com/reviews/olympus/e510-review/index.shtml
Yorumlarınız ne.
iso başarısı iyimi sence pazarbey?? gerçi ben bugüne kadar daha iso 400 den yukarı birtek fotoğraf çekmiş değilim, eski filmli makineden kalan alışkanlık galiba.
İso 400 le bile üç beş fotoğraf çekmişimdir ancak. O da düğün dernek fotoğrafı.
okyanus e510 ıso fotolarında yaşadığım hayal kırıklığını nasıl atarım üzerimden bilemiyorum. ıso 1600 ve 800 de gökyüzünde bir galaksi buldum. İşin garip tarafı aynı galaksının denizdede olması. Acaba yansımamıdır. Bir bakarsanız sevinirim. SAnırım bu makina arızalı. Zira e410 müthişti. bu kadar fark olması akılcı değil.
Bekliyorum.
iyi gibi,
ama senin 1600 ISO diye gösterdiğin foto, sanırım yanlışmış (410 testine de baktım)
Kafam karıştı. E 410 fotolarına bakıyorum e510 ile alakası yok.Yoksa ynlış fotolarmı yükledim.
bende jeff e mesaj attım. Bir yanlışlım var gibi.Yada 510 sensörü arazalı.
A100 den çok da farklı değilmiş pazarbey Hahahahah, Deniz Baykal gibi ters köşe oldun hahahahahha
YA pazarbey para senin zevkte senin tamam ama, bence maceraya girme. Bu dslr işi farklı bir olay. Bol bulunur lens olması lazım. İkincisi piyasası olması lazım ikinci el ürünler bulmak ve istedigin zaman satabilmek için.
Bence sen olympus dan vazgeç. Bu iş öyle başta iki üç lens alıyım devam ediyim demekle pek olmuyor. Habire lens ihtiyacın olur ya da almak istersin. Sonra satacağın zaman makineyi zor satarsın, makineyi satsan diğer ekipmanların ya elinde kalır ya da çok daha zor satarsın.
Bence bilinen ve kendini ispat etmiş makinelere yönel. K10D, D80 ya da 400D gibi. Bende canon pek sevmem ama 400D nin bazı fotoğraflarını görünce inan kıskanıyorum. Hatta canon 70-200 f4 is gibi bir lensi nikon makinede kullanabilirmiyim onu düşünüyorum.
benimki sadece fikir dedim ya para da senin zevk de senin. Gerçi sende para çoktur bu sıralar. Cmk filan derken bayağı bir milyar götürdün sanırım. Bende mi girsem şu cmk işine diye düşünüyorum vallahi
NErde benim mayom.
Abiler durubir yanlışlık olmalı.Bu kadar kötü olamaz.Resmen yıldızlar uçuşuyor e510 gec çekiminde. Hani şu meşhur 6500 fotosu gibi.As gelmeden düzeltmeli bu işi.Yoksa sittin sene giremem artık foruma.
Aynı makina ve sensördü bu kadar fark normalmi sizce. e4100 tertemiz, e510 samanyolu gibi.
Valla bu işin bir çözümü olmalı.
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
03421 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
06119 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
014116 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
256210 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -