netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili AS,
40 YTL ye anlaşmıştık ne güzel.
Forumların makina ve lens fiyatlarını artırdığı dedikodu değilmiş meğer.

Yeni Yarı otofokus lensin ve yeni K10D özelliklerin hayırlı olsun.

Tarih: 3 Mart 2007, 00:53 - İp: 88.***.**0.12
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Onun için aklında mı diye sordum zaten

Tarih: 3 Mart 2007, 00:55 - İp: 77.***.**3.34
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

Adnan bey deminki sorum önceki sayfada kaldığı için cevap bulmadı galiba..

sharpness varmı bu resimlerde?

Tarih: 3 Mart 2007, 00:58 - İp: 88.***.**8.18
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

erex ben bu antika lensin otofokus gibi kullanılacağını nerden bileyim.Hemde SR li.Yoksa satıcı bunada 50 ytl. demişti önce.Bu fiyata bu kalitede fotoğraflar gerçekten inanılmaz.
Buarada teşekkür ederim sizlerde eskicileri dolaşın bence.
Pentax uyumlu eski lenslerin fiyatlarının artması çok normal.

Gantry sen o adaptörü bulmaya bak.Satıcının dükkanında bir sürü zenith makina vardı.Üzerindeki lensler bir şekilde işe yarar.

Tarih: 3 Mart 2007, 01:01 - İp: 88.***.**8.199
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

erex kacırdın artık lensi hayatta satmaz as o lensi.
dönüştürücü olayını çözdümmü tamam.lens toplamaya başlayabilirim eski fotoğraf makinası tamircilerinden.
AS yanlış hatırlamıyorsam bir yerden daha bahsetmişlerdi ama tekrar araştırmak gerekiyor yerini bulursam ordada lens vardır.14. sokağın başındaki (bulvardaki geniş cadde)fotoğrafcının vitrininde lensler vardı.zamanın olursa bakmakta yarar var.

Tarih: 3 Mart 2007, 01:01 - İp: 88.***.**9.78
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ben çıkkıyorum artık.Bu lensin açık hava fotolarını da koyarsın inşallah Adnan bey.İyi geceler

Tarih: 3 Mart 2007, 01:02 - İp: 88.***.**5.21
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Pentax'ta lens problemi var. 30 lira. Halbuki 1500-2000 liraya çok güzel IS'li VR'li Canon-Nikon lensler var. Onun için Canon'dan, Nikon'dan şaşmamak lazım.

Tarih: 3 Mart 2007, 01:04 - İp: 77.***.**3.34
as
as (Üye)

yigitguc cevaplamıştım ama görmedin sanırım.
Fotoğraflar makinadan çıktığı halde orijinaller ancak makina içi ayarlarda sharpnes +3 idi.Çünkü fotoğrafları çektiğim yerde pentax ın yazılımı olmadığı için fotoğrafları açabilmek için Jpeg çekip sharpnesi +3 olarak seçtik.

Tarih: 3 Mart 2007, 01:05 - İp: 88.***.**8.199
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

cevabınız için teşekkür ederim adnan bey

iki kere yazdırmış olduğum için üzgünüm...

Tarih: 3 Mart 2007, 01:07 - İp: 88.***.**8.18
as
as (Üye)

Lazut dur bir fotoğraf daha yükleyeceğim.
Bizim oğlanın fotoğrafı evde makinanın kendi flaşı ile çektim.
Yine 30 ytl. lik lens ile.

Gantry birde oraya bakalım.

Pentax K10D

Tarih: 3 Mart 2007, 01:08 - İp: 88.***.**8.199