Fotoğrafçılık Forumları
A100 Deklanşör
az önce evde hamster'ımın fotograflarını çekerken deklanşörüm bozuldu yarım basılı kaldı
sürekli netleme yapıyo hiç bi ayar değiştiremiorm nie bu kadar dandik yapmışlar bu deklanşörü :S
bugün gittim lens'i verdim verirkende 6hafta sonra makina'm elimde olmazsa 2 elim yakanızda dedim ve çıktım,onlar her ne kadar umursamasalarda,ben yarın kardeşimin mezuniyetinde fotograf çekemicem bundan ötesi yok !
Hangi servise goturdun ? Macka'dakine mi, Sirkeci'dekine mi? Sony'nin DSLR tamiri yapan 2 servisi var, bunlarin disinda birine goturduysen tamirat hakkinda aldigin bilgi dogru degildir.
antika, bu servislerin telefonu ya da adresi var mı?
inşallah gerekmez de belki lazım olur. sony 50 000 çeşit şey sattığı üçün genel servisleri çok kötü hizmet veriyor.televizyon ve kameraya aynı muameleyi yapıyorlar. doğrudan makine tamircilerine ulaşmak en iyisi sanırım.
Sirkeci'deki (DSLR için öncelikli):
Özen İş
Ankara C. Kastel İş Merkezi Kat:4 no:107 - Sirkeci
http://www.ozenisservis.com
Mekel Elektronik (video kamera tamiratı için öncelikli):
Teşvikiye Cad.N:105/3 Göksu Pasajı Teşvikiye 0-212-2604677
Benim şahsi tecrübem:
http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=18762
Teşekkürler, bu arada 24-105 i kelepir fiyata kapmışsın, FF makinede kullanırsın artık
Bu arada senin de 50mm F1.7'yi bir kaplan atılganlığıyla götürdüğüne şahit olduk, hadi hayırlı olsun
Valla yağmalamak lazım, Sony bu lensleri cilalayıp aşırı fahiş fiyata satıyor.
keşke bunu daha önce öğrenseydim ben bakırköyde zuhuratbabada vip elektronik war oraya werdim(bana yakın olduğu için orayı tercih ettim) bilseydim giderdim sirkeciye.neyse bakalım en geç pazartesi size bilgi vericez dediler
Selam,
Sony bana da aksesuar konusunda hiç yardımcı olmuyor o yüzden merak ettim sonuç alınca yazar mısınız? Ben de alfayı Dubai den aldım. Bana 1 yıl sınırlı uluslararası garantisi var demişlerdi o yüzden kutusunu hala saklıyorum. Yurtdışı Sony müşteri ilişkilerine mail atsak faydası olur mu?
Geçmiş olsun
az önce aradılar beni yarın öğleden sonra belli oluyomuş makinam'ın akıbeti,bana detaylı olarak bilgi vericeklermiş yarın aradıklarında
İlgili olabilecek konular
-
Olympus Om-10 Deklanşörün Yanındaki Kol Dönmemeye Başladı
12 Şub. 2021, 23:20 zapopap
0150012 Şub. 2021, 23:20
zapopap -
-
Sony A100 : İlk İzlenimlerim.
09 Ağu. 2006, 04:02 ocaklilar
124937874629 Eki. 2013, 01:20
sessizada -
Hata ! Deklanşöre Yeniden Basın