Fotoğrafçılık Forumları
A100 Deklanşör
az önce evde hamster'ımın fotograflarını çekerken deklanşörüm bozuldu yarım basılı kaldı
sürekli netleme yapıyo hiç bi ayar değiştiremiorm nie bu kadar dandik yapmışlar bu deklanşörü :S
makinenin pilini cıkartıp takın.
birde reset makineye.
olmuyorsa servise....
geçmiş olsun..
servise göndersem,kaç gün içinde gelir ?
sony lerde denklaşörlerin takılı kalması gibi genel bir sorunu var..benimkindede aynı sorun olştu..ama kullanılır vaziyette olduğu için kullanmaya devam ediyorum..
istanbulda olduğunuz için elden bir servise teslim edebilirsiniz...
peki ben sürekli çekim yaptığımda hep bu sorun mu olcak ? 5 dakika boyunca durmadan çekim yaptım we ondan sonra takılı kaldı
az önce sony servisinden geldim.bu sony nasıl böyle bişey yapar ya :@ a100'ün türkiyede servisi yokmuş,neymiş efendim yurtdışına gönderceklermiş en az 2 ay sürermiş gelmesi,direk garanti belgesini çevirdim ve kadına okumasını söledim 30 iş günü olayını fln okuyunca kem küm etti 6 hafta içinde makina elimde olmazsa diye reti çekip çıktım.yoldayken tekrar aradılar lens istediler benden,makinanın deklanşör'ü bozuk ne lens'i dedim kit olarak satın aldığım için oda lazımmış :@ özelliklemi sorun çıkarıyolar anlamıyorum ya :@ illa işimizi yaptırmak için üst makamlarda tanıdık mı olması lazım :@:@
Bnece değiştirirler senin canın sıkkın o yüzden böyle düşünüyorsun
Değiştirmezlerse tüketici derneklerine git.
Kit lensi istemelerinin nedeni ise değiştirdikleri zaman lens de birlikte değişiyordur.
Geçmiş olsun inşallah çabuk kavuşursun
buffoon geçmiş olsun , Sony TR bir walkman motoru için bile 40gün bekletmiştiler dışardan geliyormuş,sıkıştırında 29 günde hallettiler.
bir dahaki yaza çekersin bol kareler.
30 iş günü içinde ya onaracaklar ya da yenisini verecekler, başka yolu yok!
cüneyt abinin dediği gibi evet biz bilinçli oldukça ,işleri hızlandırırlar dakkası dakkasına hesapla.
Servisin kit lensi de istemesi garibime gitti. Varsayalım kit lensi sattık, ki bendeki kit lens 1100 liraya satılıyor piyasada, o halde makinem olası bir bozulma durumunda değiştirilmeyecek mi?
Mecburen değiştirecekler....
İlgili olabilecek konular
-
Olympus Om-10 Deklanşörün Yanındaki Kol Dönmemeye Başladı
12 Şub. 2021, 23:20 zapopap
0150012 Şub. 2021, 23:20
zapopap -
-
Sony A100 : İlk İzlenimlerim.
09 Ağu. 2006, 04:02 ocaklilar
124937873129 Eki. 2013, 01:20
sessizada -