Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
osmanlı kardeş fotoğrafların gayet güzel bizlere çok faydalı oluyorsun bu denemelerinle teşekkürler ama verdiğin o adrese bi türlü fotoğraf yüklenmiyor aceba dosya boyutumu büyük geliyor
][/IMG]
rezil olduk
" class="img-fluid" />
Orko bende anlamadım niye yükleyemediğini.
Yalnız 20:04 de attığın mesajda fotoğraf][/IMG] var.Fotoğrafı yüklediğinde çıkan adresi köşeli parantez'e almayacaksın.Sadece köşeli parantezin içine IMG yazıp kapatacaksın.Bitişiğine adres'i koyacaksınSonra köşeli prantez açıp içerisine /IMG yazıp kapatacaksın.Bu kadar.Yükleyeceğin fotoğrafın 1.5MB'ı geçmemesine dikkat et.
#osmanlı' tarafyndan 11.07.2006 20:18:42 tarihinde düzenlendi.
kivanc, eger ki saturation, sharpness, contrast ve WB gibi ayarlari s7raw'da yaparsan cok daha iyi olur.. cunku istedigin gibi degistirebilirsin, hosuna gideni buluncaya kadar..
ama yok boylesi benim icin daha iyi dersen birsey diyemem tabii ki..
WB ayarini genelde daylight veya flash'da tut.. eger daha guclu renkler istersen, cloudy veya shade ayarlarina getir..
....
kivanc, eger ki pdf dosyasina gozgecirirsen, orada fotograflarla gostermisler zaten..kagidi bir yere koy, sonra kameranin lensi kagida 45 derece acida olacak sekilde getirip fotografi cek.. macro moduna alabilirsin tabii ki ama onemli olan focus kagidinin tamamini cekebilmen.. yani almamaya calis..
bir gmail adresi al lutfen.. sonra da fotografi mail'le nasil gonderilecegini ogren.. attach diyorsun o da neyi diye soruyor, sen de; "ahan da su fotografi" diyorsun, gmail de sana "okay" diyor.. bunu kolaylikla basarabilirsin..
.....macro moduna gecmeden f/2.8 de veya artik kac olursa, o ayarda cek kivanc.. macro moduna gecirme..sayfanin tamamini gorebilmen onemli.. istersen kagidi uzaga koy biraz ve zoom yap.. ama yeterki en genis diyaframda cek ve tamamini alsin kagidin..
bu arada nasil cikti adnan'in cektigi yolcu gemisi? net mi degil mi? net ise sorun sende demektir..
İlker en yakın zamanda gmail alacağım.Adnan abi'nin çektiği gemiyi görmedin mi?Bir önceki sayfaya yükledim.Ona bir yorum yaparsın artık.
Hem sen bana söylesene RAW formatta çekilen fotoğrafı nasıl 1024x768 JPEG yada 1280x1024 civarında bir boyutta Jpeg'e çevirebilirim S7RAW programıyla?
Bana tane tane anlatırmısın?
Bu focus olayını en yakın zamanda çözeceğim.
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232914 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6170031 Oca. 2011, 17:17
g.emre -