Fotoğrafçılık Forumları
Dvd -vcd Convertir
Selam arkadaşlar Benim problemim DVD vob dosyalarını VCD formatına çeviremiyorum gerekli olan dönüştürücü proğramları indirdim ama verim alamadım yardimlarinizi bekliyorum
TEŞEKKÜRLER
çeviriyosunda ses mi gelmiyor görüntümü problemli yada hicmi bisey yok. Eger hic bisey yoksa codec eksikliği vardır pc inde. K-lite codec diye bi program var oncelikle butun codeceleri yukle pc ne. Birde dvd ripper isminde direk dvd den vcd ye donusturenler var ama hic kullanmadım. BU işler biraz gıcık işler . hadi kolay gelsin..
sayın kontrast arkadaşım ilgine teşekkür ederim problemim vob dosyalarını vcd formatına çevirmeye çalıştıgımda dosyanın bir kısmını çeviriyor yarısını yok ediyor yani dosyanının hepsi 1GB sa bunun 100MB tını yapıyor DVD ripper de kullandım ama yine olmadı nero ile yapabilirmiyim diye uğraşıyorum teşekkürler
bilgisayarın sistemi yeterli gelmiyor olabilir. ram ve hardsikte ve işlemcide kasılamlar olabilir. Bende mesela amd iişlemci var. Kendi tavsiye edlilen işlemci hızında pc bir noktadan sonra donuyor. Bende işlemci hızını dusurdum simdi sorunsuz çalışıyor. aynı boyle değildir sizin sorununuz ama kullandıgınız programlarda sorun yoktur belkide. Yinede benim kullandıgım programı tavsiye ederim sana ben onla yapıyorum. windvd creatör 2.0 .. hatta en son iki gun once yaptm ama benimkinde de ses ve görüntü senkronu tutmadıydı Bilgisayar bu işlerde haikkatan cok iyi olmalı. Hardisk bile ceok iyi olmalı. Yok sa high qulaty dvd lerde surekli bocalarsın. Neroyla bence ugrasma. BU iş icin üretilen programları denemelisin. Ayrıca faklı dvd ler de aynı sorunu veriyosa.. Pc yada programında sorun vardır. Bi dene bakalım
Sayın kontras tekrar teşekkürler zaten nero ile yapamadım tavsiye ettiğin proğramı downloud ettim deneme yapacagım olmazsa bunun çözümü galiba Capture kart olacak Kayseri hangi Stüdyo
#cevat' tarafyndan 10.05.2006 11:01:18 tarihinde düzenlendi.
bi yerde soru varsa gereksiz değildir. Eger gereksizse ona verilen cevapte gereksiz olur. Ya cevap vermemek lazım yada cevap vermek neyse kısa bri felsefi girizgahtan sona geleleim asıl konuya. cevat arkadaşımız bölerek yapmış. BU bölerke yapmak ne demek acaba. bunu acarsanız sevinirim. Ha birde su var.cihatcolor arkadaşımız belki süre ve kullanım kısıtlamalı program kullanıyor olabilir. Bazı programlarda bu vardır. İlk 10 dakikasını yapar sonrasına izin vermez gibi. Bu şekilde de bir sorun olabilir. Ha bide su var. Bende bir 3gp var 7 dakikalık. Bunu bi turlu vcdye 7 dakika olarak ceviremedim. sadece bi kac dakikasını alıyor gerisi nafile ses var goruntu yok. bütün programları denedim ama olmadı. Geregide kalmadı zaten saygılar sevgiler..
sayın kontras ve cevat bey arkadaşım ilginize teşekkürler ama kontrsaın yaşadağı problem benim de problemim yani am bir şekilde çevirme yapamıyoruz cevat beyin dediği gibi görüntüyü parçalayarak çevirmek ne kadar sağlıklı olur bilmem ama bir tane capture kart alarak direkman vcd formatına çevirilebilir en azından kafamız ağrımaz çünkü herşeyi denedim netice olmadı ulead video 9, Adobe premiere,bu tür video işleme yapan prğramlarda vob dosyasını desteklemiyor ripper veya convertir lerde de yukarıdaki problemleri yaşıyoruz teşekkürler
#cevat' tarafyndan 01.06.2006 16:07:47 tarihinde düzenlendi.
Ulead DVD MOVİE FACTORY 5 versiyon kullan ben kullandım oluyor.....
hatta müşterinin işini bile yaptım....
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Dvd Den Bilgisayara Video Aktarma [kopyalama]
13 Tem. 2022, 21:40 prodersler
0144213 Tem. 2022, 21:41
prodersler -
Foto-efekt-muzik-slide Show-vcd ¿¿¿
08 Eyl. 2005, 18:31 fotodeneme
244205203 Şub. 2021, 06:18
dreamzilsesi -