Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
Altinpark bu aralar gercekten guzel, yaprak olayi aksamlari isiklandirma acik, benim gibi gece fotograflarini seven varsa tavsiye ederim.
Kecioren'de Estergon kalesi de guzel malzeme, geceleri isiklandirmasi guzel, nerdeyse butun Ankara'yi da gorur kale gibidir kendisi eger bazuka gibi bir objektifiniz varsa ordan portre bile cekersiniz bekleriz
bufalo sabah 5-6 demis, evet o saatlerde ne cekseniz guzel olur (gunesten dolayi) sabah gunes dogmadan hemen once ve aksam gunes batarken cekilen fotograflar bir baska guzel olur
neyse aklimiza geldikce yazalim buraya, hatta beraber fotograf cekmeye bile gidebiliriz eger benim gibi fotograf cekme cekingenligi olan arkadaslar varsa
hah yazmayi unutmusum makro cekmek isterseniz odtu'ye gidin, bilimum cesit bocek vardir(ozellikle kelebek)
ama sezon bitti artik bulmak biraz zorlasabilir
eay bak altınpark aklıma gelmemişti olabilir gercekten.bayramdan sonra musait bir zamanda buluşup beraberde gidebilir akşam ozaman ayarlanılabilir.http://galeri.netfotograf.com/photo.asp?foto=1FF415031FED91AF.jpg
buda keçiören kalesi fot. su gece gercekden güzel aydınlatışıyor şelale ve tuna parkı filan güzel oluyor örnek olması adına yükleyim dedim
Bir tanede benden Cebeci Kurtuluş Üstünde Çamlık diye tabir edilen bir piknik alanı var mükemmel manzaraya sahip ayrıca tam yüksek noktasında seyir yeri yapılmış tavsiye ederim.
ankara kalesinden çamlıgı görüyorum ama bir türlü gitmek nasi,p olmadı ahh bu işler ahh.
ankaralı sitede çok kişi var girdigimizde burayada bir kaç satır yazalım ve sürekli aktif tutalım ayrıcalıgımız olsun degilmi.
gururluyuz güclüyüz ankaralıyız
oleeeyyy
yukarı yıkarı unutulmasın
arkidişler ankarada sölaa serbest zaman genişligi olan ve ucuz yollu ama kaliteli bir fot. kursu varmı söle gidiversek
Msn adresimi vermeyi unutmuşum. [email protected]
slm kırıkkale üniversitesi fotoğrafçılık kulübü adına bende burdayım... www.kufot.com
ankaralı dostlar bayramınız mubarek olsun.....serbest kısımdaki kutlamalarda ayrı bize özel olsun die bide buraya yazdım.
nice saglık,huzur ve mutluluk içinde aileniz ve sevdiklerinizle beraber bayramlar gecirmeniz dilegiyle,sevgiyle ve fotografmakinenizle kalın
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171721931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021019 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme