Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
ahaaada bende ankaradanım.
gerci toplantılar vardı ama birtürlü katılamadım....haftasonu çalışmayacagım bir işmi arasam ne,gerci bizim sektörde haftasonu olmazsa olmaz....bu arada bende armada dayım.
[email protected]
Bu kadar çok Ankara'lı fotoğraf severi görmek çok güzel.Umarım çok daha büyürüz.
Ramazandan sonra toplanalım beyler.
yaww bende toplanmak istiom ammaa velakin ben haftasonu çalışıom
pek bi dertlenimom siz öle gidince beypazarına kaleye hurdacılar sitesine filan
zaten aglayasım var öhöhöhhhööhh
bu seferki toplantıya valla gelecem bende
bölge müdürüme dicem ben arkidişlerle buluşceem izin ver bana noluurr lütttfeen plsssssss
bak izin vermezsen pazar günü magazayı bırakır kaçaım haa derim
oda muhtemelen bana
iş varmı iş haftasonu çalışmayacagımız keyfimize ve fotomuza bakabilcegimiz
tatarbey haklı ramazandan sonra mutlaka toplanalım avuçlarım kaşınıyor
Arkadaşlar sizede bir haberim var
Çalıştığım şirketin Ankara FSK (Fotoğraf Sanatı Kurumu) da fotoğraf sergisi açıldı bana ayit 4 adet fotoğraf var tüm arkadaşlarımı beklerim.Saygılar
yolum düşerse kesinlikle gözler arayacak okan fotograflarını altında ismin yazıyordur herhalde.
ankaralılar girdiginde siteye bu forumada bakarlarsa aslında güzel olur burası sürekli canlı kalır.hani ankara dayanışması adına
beni de ekleyin listeye.Gerçi bu aralar ıspartadayım ama olsun.Ankaralı arkadaşlara can-ı gönülden slm olsun..
burdayiz millet
rokomet buradaydı....
tamam da..
gördüğüm birşey var.. aramızda çeşitli farlılıklar var..
meslek farkı, iş saatleri ve günleri farkı, mecburiyetler farkı, müsayit zaman farkı, techizat farkı (bende halen dijital yok filmli makina kullanıyorum mesela)
Bu gibi farklar yüzünden çok istesekte bir araya gelip grupçak foto çekimine gitmek güç.. tabi birde "ilgi farkı" var..
Ankarada belli başlı foto-hazineleri var.. Kale-çıkrıkçılar-anıtkabir-beypazarı-hurdacılar (bunu düşünmemiştim bu topikte öğrendim)..
Bence bu topikte yazılarımızla bir araya gelmenin avantajını kullanarak, bu topiği hareketli tutalım.. nasıl mı?
Bu gibi gizlide-saklıda kalmış foto-mekan ları duyuralım.. Gerçi kış soğuk yüzünü göstermeye başladı açık hava zor ama olsun..
Hatta düşündüğümüz yada duyduğumuz foto-mekan lara gidemesek bile buradan duyuralım. belki aramızdan müsayit olan çıkar ve nasıl bir yer ve foto açısından değerlendirmesini yapar bizde ağzımızın suları aka aka bakarız..
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171721931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021019 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme