Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
herkese merhaba....şu elimdeki işler dert olmazsa ben de geleyim isterim yarın......
Bu kadar hızlı organize olan başka bi ekip var mıdır acep??? [>:D
yettim gari
Telefonla haber verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Görüşmek üzere
GİDİN BAKALIM BENSİZ
BENİM YARIN 2 SINAVIM VAR BEN ORDA TERLERKEN SİZ DE FOTOGRAF ÇEKİN..
NEYSE ABİLER BENİM YERİMEDE BOL BOL ÇEKİN SONRAKİ BULUŞMADA ACISINI ÇIKARIRIZ
Beyler buluştunuzda, neler yaptınız anlatın bakalım.
Selam Arkadaşlar, ankarada fotograf cekim gezileri yapılacağı zaman bende gelmek isterim. haberdar ederseniz sevinirim
Evet buluştuk arkadaşlar Kanki (Süleyman), Geyikrali (Yiğit)ve ben (Bir arkadaşımız daha vardı fazla kalmadı tanışmak için geldi ismi bir türlü aklıma gelmiyor çok özürdiliyorum kendisinden) çok eğlenceli bir gezi oldu harika fotoğraflar çıkardık.
Ben ballandıra ballandıra anlatayım size
Kızılay'da buluşma ve Kurtuluş Parkına gidiş (Bu arada havada güzel olduğu için insan kaynıyordu harika fotoğraflar çıktı.) sonraki durak ise çay ve börek ziyafeti için bizim ev 3 arkadaş annemin yaptığı börek ve sarmaları yedik.Evden ayrıldıktan sonra Kurtuluş'un üstünde bulunan Çamlığa Çıktık ve gün batımı çektik.Sonra ise Bakanlıklardaki tüp geçitte harika fotoğrafla çektik (Aslında Yiğit çekti bizde figüranlık yaptık süleyman'la beraber) Sonra ise günümüzü Plaklı Figüran'da (cafe oluyor) çay içip muhabbet ederek tamamladık.
Gelmeyan arkadaşlar için yazılan bu yazı umarım bir dahaki katılımı artırır.Saygılarımı sunarım arkadaşlar.
#okan79' tarafından 20.11.2006 17:06:21 tarihinde düzenlendi.
evvveeeeeettttt
gezdiginizi degil yediginizide anlatarak aslında ayıp ettiniz ama olsun(kıskandıgımdan diyorum)
yarın yani salı günü tekrar bulusuyoruz.....okan beyefendiyi takım elbisesi içinde görmek isteyenler için kaçırılmayacak bi firsat
neyse ben yiit,sülüman vede okana haber veririm telden....ama akşam 18,00 dan sonra bizimle takılmak isteyen dostlara nediyoruz..beni bizi arayın
özelden mesaj atın lütfen..
merhabalar
ilk olarak okan abi ben gökhan
ya pazar günü büyük bir fırsattı ama maalesef fotograf makinam yanımda degildi ama cok iyi vakit gecirdim. o günden beni haberdar eden yigite cok tesekkur ederim tekrar
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171721931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021019 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme