kan_ki
kan_ki (üye)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Slm Ankara Lılar Nerede

arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin

Tarih: 3 Temmuz 2006, 14:01 - İp: 81.***.**9.252
polat4
polat4 (üye)
Erzurum / Amatör

ben erzurmda bulunuyorum katılmak isterdim ama arada mesafeler var...

Tarih: 13 Kasım 2006, 19:12 - İp: 88.***.**4.59
sarmustafa
sarmustafa (üye)
Ankara / Amatör

merhabaaa bende ANKARA`dan Mustafa. Bende burdayım. Profosyonel değilim, acemiyim, istekliyim. Bu yaşıma kadar hep sevdim ama neden bu işe merak sarmadım bende bilmiyom. Aama bundan sonra fotoğraf çekmek, güzel anlar yakalamak için koşturacam...

Tarih: 13 Kasım 2006, 22:16 - İp: 85.***.**9.57
kan_ki
kan_ki (üye)

ya arkadaşlar dün gelirim demiş tim size ama bu gün kıbrısa gitmek zorundayım bu işte hiç çıkmayacak bi iş bu da bu güne dekkeldi kusura bakmayın arkadaşlar.

sarmustafa bey aramıza hoşgeldiniz.eee bi yerden başlamak lazım artık demii iyi eğlenceler dilerim sizee

Tarih: 14 Kasım 2006, 12:02 - İp: 81.***.**0.136
okan79
okan79 (üye)
Ankara / Amatör

Süleyman iyi olurdu gelsen artık biz takılırız sedar'la beraber.Gelince mutlaka görüşelim haftasonu programıda yapabiliriz.İyi yolculuklar

Tarih: 14 Kasım 2006, 12:08 - İp: 212.***.**9.21
geyikrali
geyikrali (üye)
Ankara / Amatör

Merhabaaaaa Ben geldim yineeeee!!!
Okan abi noldu buluşmalar yaw, bensiz hiç buluşma oldu mu takip edemiyorum uzun zamandır siteyi(özellikle fotoğraflarımı sildikten sonra girmez oldum neredeyse) bu hafta tamamen boşum salıya kadar mutlaka bişey yapalım..Ama buluşma olacaksa yeni bir başlık açalım bu forumda kayboldum valla Görüşmek üzere.. Haber bekliyorum..

Tarih: 15 Kasım 2006, 09:15 - İp: 85.***.**5.248
geyikrali
geyikrali (üye)
Ankara / Amatör

Bu arada söylemeyi unuttum Süleyman Abicim çok üzüldüm serginin ertelenmiş olmasına..Ama olsun bir ay daha sabrederiz.. Merakla bekliyorum sergiyi..Saygılar sevgiler..

Tarih: 15 Kasım 2006, 09:20 - İp: 85.***.**5.248
kan_ki
kan_ki (üye)

yaaa valla öle oldu.ben de heyecanla bekliyorum,bakalım bişeyler üretebilmişmiyiz

Tarih: 15 Kasım 2006, 10:13 - İp: 85.***.**5.43
okan79
okan79 (üye)
Ankara / Amatör

Yiğit seni tekrar aramızda görmek çok güzel D70'i aldı (Bu arada hayırlı olsun) bizi unuttu diye düşünmeye başlamıştım tamda

Valla biz dün akşam buluştuk nemru_t (Sedar) rangeclaw (Ahmet) ve ben.Fotoğraf çekimi konusunda çokta kayda değer bir şey elde edemedik ama fotoğrafa gönül vermiş insanlarla bir araya gelip fotoğraf konusunda muhabbet etmek gerçekten güzel oldu.Umarım en kısa sürede tekrarlarız.

GEZİ NOTLARI :
Tripot Fotoyu ziyaret(hemde ticaret),Güzel bir pizza ziyafeti,Kocatepe camii gece fotoğraflamak(ve üşümek), sonrada ısımnak içinde sıcak bir çay ve muhabbet

#okan79' tarafından 15.11.2006 16:09:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Kasım 2006, 12:33 - İp: 212.***.**9.21
okan79
okan79 (üye)
Ankara / Amatör

Arkadaşlar bu hafta sonu pazar günü buluşmaya nedersiniz

Tarih: 15 Kasım 2006, 16:01 - İp: 212.***.**9.21
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

üşümekmi
ahmetin yanında biz hamamda gibiydik yaw

tarzan ahmet bile demeyi düşünüyorum artık kendisine
ohh buluşun tabii haftasonu iyi olur...gezin tozun foto cekin gidin bide pizza yigin üstüne ketcap meyonezde sıkın

evet fot. çekimi konusunda pek yeterli olmadı ama oldukca keyifliydi hani...süleymanın kulagınıda cıtlattık kızarmıstır herhalde

Tarih: 15 Kasım 2006, 20:54 - İp: 85.***.**9.24