Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
ben erzurmda bulunuyorum katılmak isterdim ama arada mesafeler var...
merhabaaa bende ANKARA`dan Mustafa. Bende burdayım. Profosyonel değilim, acemiyim, istekliyim. Bu yaşıma kadar hep sevdim ama neden bu işe merak sarmadım bende bilmiyom. Aama bundan sonra fotoğraf çekmek, güzel anlar yakalamak için koşturacam...
ya arkadaşlar dün gelirim demiş tim size ama bu gün kıbrısa gitmek zorundayım bu işte hiç çıkmayacak bi iş bu da bu güne dekkeldi kusura bakmayın arkadaşlar.
sarmustafa bey aramıza hoşgeldiniz.eee bi yerden başlamak lazım artık demii iyi eğlenceler dilerim sizee
Süleyman iyi olurdu gelsen artık biz takılırız sedar'la beraber.Gelince mutlaka görüşelim haftasonu programıda yapabiliriz.İyi yolculuklar
Merhabaaaaa Ben geldim yineeeee!!!
Okan abi noldu buluşmalar yaw, bensiz hiç buluşma oldu mu takip edemiyorum uzun zamandır siteyi(özellikle fotoğraflarımı sildikten sonra girmez oldum neredeyse) bu hafta tamamen boşum salıya kadar mutlaka bişey yapalım..Ama buluşma olacaksa yeni bir başlık açalım bu forumda kayboldum valla Görüşmek üzere.. Haber bekliyorum..
Bu arada söylemeyi unuttum Süleyman Abicim çok üzüldüm serginin ertelenmiş olmasına..Ama olsun bir ay daha sabrederiz.. Merakla bekliyorum sergiyi..Saygılar sevgiler..
yaaa valla öle oldu.ben de heyecanla bekliyorum,bakalım bişeyler üretebilmişmiyiz
Yiğit seni tekrar aramızda görmek çok güzel D70'i aldı (Bu arada hayırlı olsun) bizi unuttu diye düşünmeye başlamıştım tamda
Valla biz dün akşam buluştuk nemru_t (Sedar) rangeclaw (Ahmet) ve ben.Fotoğraf çekimi konusunda çokta kayda değer bir şey elde edemedik ama fotoğrafa gönül vermiş insanlarla bir araya gelip fotoğraf konusunda muhabbet etmek gerçekten güzel oldu.Umarım en kısa sürede tekrarlarız.
GEZİ NOTLARI :
Tripot Fotoyu ziyaret(hemde ticaret),Güzel bir pizza ziyafeti,Kocatepe camii gece fotoğraflamak(ve üşümek), sonrada ısımnak içinde sıcak bir çay ve muhabbet
#okan79' tarafından 15.11.2006 16:09:25 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar bu hafta sonu pazar günü buluşmaya nedersiniz
üşümekmi
ahmetin yanında biz hamamda gibiydik yaw
tarzan ahmet bile demeyi düşünüyorum artık kendisine
ohh buluşun tabii haftasonu iyi olur...gezin tozun foto cekin gidin bide pizza yigin üstüne ketcap meyonezde sıkın
evet fot. çekimi konusunda pek yeterli olmadı ama oldukca keyifliydi hani...süleymanın kulagınıda cıtlattık kızarmıstır herhalde
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171721931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021019 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme