Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
ne oldu arkadaşlar görüşme sonucunu yazacak yokmu meraktan çatlatmayın bizleri yazıktır
görüşmede bi gelişme var mı??
günaydın arkadaşlar
işlerin yoğunluğu nedeniyle yeni sezonda aranıza katılamadım. galiba artık ne yapacağımıza ve nasıl yapacağımıza bir karar vermek lazım. çarşamba akşamı toplantıya katılım olursa tartışır ve yolumuzu çizeriz diye düşünüyorum.
selamlar
selam rkadşlar hafta sonu müsait olamadığım için şuan vevağ veriyorum görüşme yaptığımız yer bize yetebilecek kadar büyük bir yer deil imknlar güzel arkadaşlar güzel fakat bize sağladıkları bölüm 10 kişilik bir derslik başka imkanlarıda yok.açıkçası bize uymaz. çarşamba günü ercanbeye bende katılıyorum herkez toplantıya gelsin ve bazı kararlaralalım bu yola berabermi yoksa ayrı ayrımı devam edicez çünküherkez aynı ölçüde elini taşın altına koysun diyorum ben yani toplu halde kararlar verelim .
Duyuruyu burayada yapalım.
Herkese Selam,
Emir kardeşin de söylediği gibi ctesi günü ziyaret ettiğimiz karanlık oda çok güzel bir yerde ama fiziki imkanlar bize yetmez,başka bir noktada arayış içine girmek lazım ,Nur hanımın uğraştığı konak belediyesine ait yer olursa hiç olmazsa rahat hareket etmek için imkan olur.
bize sunulan slayt gösterilerinin yapıldığı odaya girmeye / kullanmaya kalkarsak gaz odasına tıkılmış musevilerden farkımız kalmaz çok küçük belki 5 kişilik bir yer,studio niyetine kullanılacak genişçe bir oda da yok
başka alternatifler aramaya devam
çarşamba akşamı sakız adası saat 19:00. . .
Muratın dediği gibi arkadaşlar Konak belediyesi ile ilgili irtibatım devam ediyor.
İnşallah en kısa zamanda netleşecek
#z_yazgan' tarafından 01.11.2010 05:51:04 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar Mehmet askere gitmeden toplanıp onu güzel bi şekilde uğurlarız demi ?
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112766011 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı