Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
Wayyyy ark.lar senem, nur, mehmet sizleri böyle görmek çok güzel.. ) Aranıza yeni ark.larda katılmış ne güzel olmuş.. Ne günlerdi diyesim geldi walla.. Geçen seneydi galiba şimdi hafızam beni yanıltıyodur belki.. Ne üşümüştük yaa o Filikamı Teknemi orda işte ) Aranızda olmak isterim gerçekten.. fırsat bulabilirsem gelicem.. Bu aralar yoğun çalışmalarım var.. Facete bi grup oluşturalım bence.. Hepinizi acayip özledim...
gel tabi onurcum seni tekrar aramızda görmek çok güzel olacak
selam onur ben seni tanımıyorum inşallah send gelirsinde orayda tanışırız evet arkadaşlar çarşamba sakızz adası yani yarın 19 00dan sonra sakız adasında görüşmek üzere
selam emir inş. görüşmek dileğiyle.. gelmeye çalışıcam..
arkadaşlar evde misafirim kayınvalidem var ve bugün ameliyat oldu o nedenle gelemiyorun inşallah önümüzdeki haftaya gelirim herkese selam
Merhaba bende yeni pentax k10d makinamı aldım izmir gaziemirde oturuyorum biraz daha izmirin içinde bir buluşma olursa gelmek isterim,saygılar
epak sakızadası alsancak vapur iskelesi karşısında, bence çok merkezi, 1 otobüsle rahatlıkla ulaşırsın.
Zeki bey çok geçmiş olsun haftaya görüşelim... bugünkü toplantımızda tamamen özlem giderdik yazın ara ara görüşsekde böyle hepimiz bir arada çok güzeldi devamıda gelecek eminim.
teşekkür ederim nur sende olmasan kimsa geçmiş olsun dileklerinde bulunmıyacak inşallah bir aksilik olmazda haftaya gelirim Nur bu arada sitedin halkla ilişkiler danışmanı gibisin maşallah
Murat duydunmu (Christ) Zekiyi ! biz seni bu yıl halkla ilişkilerden sorumlu kılmıştık .bak tık yok sende... eyvah ünvanın elden gidiyo
zeki usta geçmiş olsun ya senide aramızda görmek isterdik bayabaya özlemişiz birbirimizi haftaya nasipse bekliyoruz . bencede alsancak baya merkezi bir yer karşıyakada gelenleride düşünürsek size bence daha yakın derim ben izmirin en merkezi yeri alsancaktır biraz çaba ile herkezin ulaşa bileceği bir yer herkezi bekliyoruz.
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112766011 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı