fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)

Merhaba Arkadaşlar,

Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.

Saygılarımla

Tarih: 8 Mart 2010, 19:03 - İp: 78.***.**5.42
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Wayyyy ark.lar senem, nur, mehmet sizleri böyle görmek çok güzel.. ) Aranıza yeni ark.larda katılmış ne güzel olmuş.. Ne günlerdi diyesim geldi walla.. Geçen seneydi galiba şimdi hafızam beni yanıltıyodur belki.. Ne üşümüştük yaa o Filikamı Teknemi orda işte ) Aranızda olmak isterim gerçekten.. fırsat bulabilirsem gelicem.. Bu aralar yoğun çalışmalarım var.. Facete bi grup oluşturalım bence.. Hepinizi acayip özledim...

Tarih: 9 Ekim 2010, 11:45 - İp: 85.***.**2.170
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

gel tabi onurcum seni tekrar aramızda görmek çok güzel olacak

Tarih: 10 Ekim 2010, 21:10 - İp: 78.***.**3.77
emirx
emirx (üye)
İzmir / Amatör

selam onur ben seni tanımıyorum inşallah send gelirsinde orayda tanışırız evet arkadaşlar çarşamba sakızz adası yani yarın 19 00dan sonra sakız adasında görüşmek üzere

Tarih: 12 Ekim 2010, 11:02 - İp: 85.***.**6.232
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

selam emir inş. görüşmek dileğiyle.. gelmeye çalışıcam..

Tarih: 13 Ekim 2010, 11:07 - İp: 78.***.**5.159
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

arkadaşlar evde misafirim kayınvalidem var ve bugün ameliyat oldu o nedenle gelemiyorun inşallah önümüzdeki haftaya gelirim herkese selam

Tarih: 13 Ekim 2010, 18:59 - İp: 88.***.**4.124
epak
epak (üye)
İzmir / Amatör

Merhaba bende yeni pentax k10d makinamı aldım izmir gaziemirde oturuyorum biraz daha izmirin içinde bir buluşma olursa gelmek isterim,saygılar

Tarih: 13 Ekim 2010, 19:41 - İp: 88.***.**2.184
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

epak sakızadası alsancak vapur iskelesi karşısında, bence çok merkezi, 1 otobüsle rahatlıkla ulaşırsın.
Zeki bey çok geçmiş olsun haftaya görüşelim... bugünkü toplantımızda tamamen özlem giderdik yazın ara ara görüşsekde böyle hepimiz bir arada çok güzeldi devamıda gelecek eminim.

Tarih: 14 Ekim 2010, 00:08 - İp: 78.***.**3.77
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

teşekkür ederim nur sende olmasan kimsa geçmiş olsun dileklerinde bulunmıyacak inşallah bir aksilik olmazda haftaya gelirim Nur bu arada sitedin halkla ilişkiler danışmanı gibisin maşallah

Tarih: 14 Ekim 2010, 21:06 - İp: 88.***.**1.205
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Murat duydunmu (Christ) Zekiyi ! biz seni bu yıl halkla ilişkilerden sorumlu kılmıştık .bak tık yok sende... eyvah ünvanın elden gidiyo

Tarih: 14 Ekim 2010, 23:57 - İp: 78.***.**3.77
emirx
emirx (üye)
İzmir / Amatör

zeki usta geçmiş olsun ya senide aramızda görmek isterdik bayabaya özlemişiz birbirimizi haftaya nasipse bekliyoruz . bencede alsancak baya merkezi bir yer karşıyakada gelenleride düşünürsek size bence daha yakın derim ben izmirin en merkezi yeri alsancaktır biraz çaba ile herkezin ulaşa bileceği bir yer herkezi bekliyoruz.

Tarih: 15 Ekim 2010, 09:34 - İp: 85.***.**0.174