Fotoğrafçılık Forumları
Kütahyalı Amatör Fotocular Nerde?!?
hey!siz niye kütahya yı tanıtıcı fotoğraflar çekip göndermiyorsunuz?kütahyamızı tanıtalım,güzel fotoğraflar çekelim...
Simavdan olsa olmazmı?
Kardeşim ben dünya kadar gönderiyorum.Hatta son eklediğimde bile bir tane var.Baksanıza. Altındeş yaveş.
Valla bende bugün düşünüyordum benden başka kütahyalı yokmu diye. Ha varlığınız ha yokluğunuz.
dostlar bende varım.. ama biraz fotoğraf arşivimi yenilemem lazım..
ben Tavvşanlı dan cemal Pekcan.Tanıştığımıza memnun oldum.selamlar
arkadaşlar herkese selamlar.ben gedizde hekim olarak görev yapıyorum.bir araya gelmek adına güzel bir fırsat.pazarbeyin bu liderliği yapacagı kanısındayım.haberleşmek adına iş telefonumu veriyorum.ararsanız sevinirim
özellikle pazarbey bir tlf numarası verebilir veya beni arayabilirseniz sevinirim
dr.ergün karadag
274 4127574
eratatek
Rica ederim. Ne liderliği.Ben altıntaşta avukatlık yapıyorum
[email protected] dan ulaşabilirsiniz.cep telefonum 05423619420 her zaman arayablirsiniz. şimdi geç olduğu için arayamıyorum.
bir ara toplanıp f
Ben fotoğrafçı değilim ne yazık ki fotoğraf aşıkları..keşke bir gün olabilsem ben de..ama planlarım dahilinde;sanatın her dalı gibi..bir gün!..
Bende 4 yıldır kütahyada kalıyordum bu sene universiteyi kazandım şimdi ankaradayım ama ailem kütahyadayım toplandığınızda orada olursam bende gelirim
bende kutahya da altı sene kaldım çoktandır oraya görmedim . oralı sayarsın aranıza katarsanız benide kutahya grubunada dahil ederseniz çok iyi olurdu.
Kütahya ile ilgili az foto var bende ve hepsi de arkadaşlar ile yapılan hatıra çekimi idi .keşke o zamanlar bu dijital foto mak. çıksa idi de bol bol çekseydim..
Kütahya ya selam ...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3363202 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
Amatör Bir Fotoğrafçı, Sizce Nasıl
29 Haz. 2015, 21:13 lisedersleri
0184829 Haz. 2015, 21:14
lisedersleri -
Amatör Fotoğrafçıyım Nasıl Başlamalıyım ?
18 Haz. 2015, 04:35 maydin93
0217218 Haz. 2015, 04:36
maydin93 -