Fotoğrafçılık Forumları
Amatör Zarfları
Kodak hem reklamını yapıyor hem zarfı parayla satıyor.Hiç değilse kendi reklamımız olsun...
Bu işi yapan kimdir?Maliyeti nedir?
yooo kodak parayla satmıyor .en azından ben para vermiyorum..
evet dogru para ile satıyor istanbul da her çeşit albüm ve zarf yapanlar var istersen adres verebilirim msn den [email protected]
Arkadaşlar amacım sadece fiyat konusunda bilgi edinmek adamları rahatsız etmeyeyim bunun için sizlerden yaptırmış olan kimseler yok mu??
kodak center olmayan iş yerleri para ile kodak ürünlerinden faydalanabiliyor ama kodak ürünlerini kullanan anlaşmalı bir iş yeriyseniz ücretsiz gereken ürünü alabilirsiniz.bu zamanda artık poşet,zarf,kalem gibi ürünlere para verilmez bunu kodak veriyor zaten
UNKNOW KARDEŞİM BİZ BURDA YAPTIRIYORUZ YANİ ÇORUMDA FİYATIDA ADETİNE GÖRE DEGİŞİYOR ZARFIN ÜSTÜNDEKİ TASARIMI NASIL İSTERSEN ONA GÖRE YAPIYORLAR BENDE ORAYA YAPTIRIYORUM.
Ne kadar 1000 adati batuhan abicim?
yarın adresini özelden atarım sana kendiniz konuşur nasıl olması gerektiginianlatırsın.
selam aradığını bulabildinmi bende senin derdinden yakınıyorum bulduysan bana da yardımcı olabilirmisin [email protected]
Batuhanla görüş o yaptırıyormuş bak.Bana da atacaktı özelden ama henüz gelmedi birşey...
batuhan19b bana da gönderebilirmisin *
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3365202 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
Amatör Bir Fotoğrafçı, Sizce Nasıl
29 Haz. 2015, 21:13 lisedersleri
0186329 Haz. 2015, 21:14
lisedersleri -
Amatör Fotoğrafçıyım Nasıl Başlamalıyım ?
18 Haz. 2015, 04:35 maydin93
0219418 Haz. 2015, 04:36
maydin93 -