cangoo
cangoo (üye)
İstanbul / Amatör

İstanbulda Grup Olarak

toplanıp gezi duzenleyen arkadaslar var mı ? forumda bakındım ama sanırım konu yok yada ben bulamadım.
Eğer boyle bir grup var ise herhangi bir organizasyon yada foto gezisi duzenlenıyormu.

Tarih: 17 Mart 2006, 19:55 - İp: yok
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

mesajınızın başlıgı dikkat cekici..

Tarih: 17 Mart 2006, 22:24 - İp: 81.***.**3.173
afs
afs (üye)
İstanbul / Amatör

forumda daha yeniyim. izmirde ve ankarada toplanan gruplar görüyorum, forumda 34 bin küsürde üye varmış. Herhalde istanbulda da organizasyon yapan arkadaşlar vardır.

Tarih: 18 Mart 2006, 01:42 - İp: 85.***.**5.71
SWING
SWING (üye)
İstanbul / Amatör

Ben yeniyim,yakın zaman da bu olaya da öncülük yapmak isterim.Nisan ayında İzmit te doğa yürüyüşümüz var.Ayrıntıları vermek istemiyorum.Merak eden olursa özelden mesaj atabilir.bunun dışında ben toplanıp yemek yiyelim tanışalım kaynaşalım isterim. (istanbul olarak)Zamanla olucak şeyler diye düşünüyorum tabi ki....

saygılar..

Tarih: 18 Mart 2006, 09:48 - İp: 81.***.**1.114
cangoo
cangoo (üye)
İstanbul / Amatör

"kontrast" Haklısın o yonden bakmamıstım.

SWING Tanısıp kayansalım tabi yemekde olabilir.
İzmit doga yuruyusu fikri gercekten guzel eğer boyle bir gezi için oncu olabilirsen ilk katılımcın olacagını soyleyebilirim.

Tarih: 18 Mart 2006, 15:11 - İp: 81.***.**9.151
SWING
SWING (üye)
İstanbul / Amatör

İstanbul ayağı olarak öncülük etmek isterim.
Bu konu ileri bir tarihte resmileşecektir.En başta söylemek istediğim,gezi KESİNLİKLE bir ticari kazanç olmayacaktır.Ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur ama şunu da belirtmek isterim,bu konu (yani gezi işi) resmi olarak şimdi burada yazmayacağım.Özelden mesaj atarsanız bilgi verebilirim.

Saygılar...

#SWING' tarafyndan 18.03.2006 20:06:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Mart 2006, 20:02 - İp: 85.***.**3.57
derbay
derbay (üye)
İstanbul / Amatör

ya kesinlikle böyle bir organizasyon oluşursa deli gibi ilan edin forumda lütfen, eminim çok eğlenceli ve faydalı bir çalışma olacaktır.

Tarih: 22 Mart 2006, 12:27 - İp: 85.***.**7.149
SWING
SWING (üye)
İstanbul / Amatör

Bu gezi tamamen amatör ve deneme amaçlı olucak. o yüzden herkesden sabır etmelerini bekliyorum.Siteden bir kaç kişi (ismini açıklamak istemediğim)ile bu geziye gidip deneme çalışmaları yapılacaktır. Sonra ki aşamada yol rota yer gibi bilgiler siteye duyrulacaktır. Amaç (eğer yapılabilirse) tamamen amatör bir gezi yapabilmektir. Lütfen sabır arkadaşlar..

Saygılar...

Tarih: 22 Mart 2006, 12:50 - İp: 81.***.**2.217
tacnb
tacnb (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba.
istanbul fotograf grubu başlığı altında bir grubumuz uzun süredir faal. grup uyeleri ile zaman zaman buluşmalar, çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. ilgi duyan arkadaşlarıda aynı çatı altında buluşmaya davet ediyoruz.
hoşçakalın.
ifg adına hakan.

Tarih: 4 Nisan 2006, 17:02 - İp: 85.***.**9.93
  • 1