Fotoğrafçılık Forumları
Eskişehirli Amatörler Neredesiniz ?
Eskişehir ve civarındaki komsu iller gelin beraber yazısalım fikir alıs verişinde bulunalım illerimiz çevresindeki güzel yerler nereleri nerelerde güzel fotolar cekilir ve foto çekimleri hakkında birbirimize yardımcı olalım.
efsada yada anfoya üye olanlar varmıdır sitede?
slm arkadaşlar turkıyenın 4 bır yanında çalışmak uzerere sızınlede çalısmakdan zevk alırım ark cd dvd baskı cd uzerıe yapıstırma cd and dvd kutuları bos dvd cd ıhracatı gıbı vs. konuslarda sızlerı beklıyorum arkk şimdiden tşk not:turkıye capında 5 tane bulunun baskı makınasıdan bırıde bızde "SİZ HAYAL EDİN BIZ BASALIM URETELIM"
www.tetracd.com lütfen wep sıtemızı zıyaret edın _!!tşk [>:D
slm bu zamandan sonra bir göz atayım neler olmus diye ,açtıgım konu bayağı
ilgi görmüş sizlere cevap veremedim özürdilerim arkadaslar,yapılan emeğe destek görmedğim için siteye yazmaktan ve foto eklemekden vazgeçtik....
selam ben de eskişehirin seyitgazi ilçesindenim. burada astsubay olarak görev yapıyorum ve fotoğrafçılığa çok merakım ama hiç bir bilgim yok bu konuda. elimde praktica BX20 modelinde analog bir makine var. yardımcı olursanız sevinirim. görüşmek üzere....
Bende Eskişehir'liyim. Merkezden. Umarım bu grubu büyütürüz...
6 yıl sonra Bozüyük ten ses veriyorum )
bilecikten bir ses daha gelir o zaman...
Eskişehirden bende ses veriyorum o zaman
Eskişehir'den bir ses daha :9
listeye beni de ekleyebilirsiniz. çevremde ufak çaplı bir fotoğraf grubum var. Birlikte çalışma yapmak isteriz(:
İlgili olabilecek konular
-
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3363702 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
Amatör Bir Fotoğrafçı, Sizce Nasıl
29 Haz. 2015, 21:13 lisedersleri
0185129 Haz. 2015, 21:14
lisedersleri -
Amatör Fotoğrafçıyım Nasıl Başlamalıyım ?
18 Haz. 2015, 04:35 maydin93
0218018 Haz. 2015, 04:36
maydin93 -