Fotoğrafçılık Forumları
Amatörler Clubu
merhaba arkadaşlar ben ankaradayım ve ankaralı amatör arkadaşlara aramızda bir clup kurmayı öneriyorum. geziler fotoğraf günleri falan düzenleriz 10 kişi bile olsak yeter şimdiden ilginize teşekkür ederim
İyi fikir ama bunu nasil yapacagini aciklarsan daha faydali olur...
mesala bir adres belirleriz(bir cafe olabilir) hafta sonu 1 saat oturup planlar yaparız aramızda para toplayıp minibüs tutar ve geziler düzenleriz dileyen ailesiyle birlikte gelir. birbirimizle bilgi alışverişi yaparız ne bileyim işte amatörüz ya kendimiz karar verir kendimiz uygularız ilerde de bunu resmileştirebiliriz bile aramıza yeni üyeler falan katarız, fikirlerinizi beklerim olursa olur olmazsa ne yapalım.))
Neden olmasın. Bende varım.
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ben [email protected] dayım fikirlerinizi bekliyorum sayımız 4 veya 5 olduğunda ilk buluşmamızı yaparız okey..
Bende varım ama ank. dışında okuduğum için sınırlı katılabilirim(ailem ank.da oturuyor ve ayda 1 sefer ank.a gelebiliyorum..)
merhaba arkadaşım mesajın eski tarihli grubunuzu kurdunuzmu ya da hala kurma fikriniz varmı bilmiyorum ama sizlerle beraber en azından bilgi paylaşımında bulunmak isterim ben sakaryada oturuyorm ama Allah'tan bi aksilik gelmezse aralık ayından sonra ankaraya yerleşicem bana grup hakkındaki son detayları yollarmısın ( [email protected] ) mail adresim
benim de yanitim biraz gec oldu galiba ama olsun...
beni de bilgilendirirseniz sevinirim... [email protected]
gorusmek uzere...
efe
merhaba fikir çok iyi ben fotografcılıga yeni merak sardım fazla bilgim yok yani böyle şey oluşturulursa ktılmak isterim beni de bilgilendirirseniz sevinirim... ( [email protected])
slm ben erkan bende ankaralıyım fotoğrafçılığa yeni başladım hobi olarak bana yardım edebilecek biri var mı şu anda hiç birşey bilmiyorum mailim: [email protected]
Çoook geç de olsa merhaba. Arkadaşlar bir yerden başlamak önemli. Başka hobilerimde benzer gruplar oluşturduk ve 15 de bir gibi görüşüyoruz. Siz hiç buluştunuz mu?
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3363302 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
Amatör Bir Fotoğrafçı, Sizce Nasıl
29 Haz. 2015, 21:13 lisedersleri
0184929 Haz. 2015, 21:14
lisedersleri -
Amatör Fotoğrafçıyım Nasıl Başlamalıyım ?
18 Haz. 2015, 04:35 maydin93
0217318 Haz. 2015, 04:36
maydin93 -