Fotoğrafçılık Forumları
Adana Buluşması
SELAM ARKADAŞLAR,ADANADA Bİ BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUM...İLGİLİLERE DUYURULUR...GÜZELCE BULUŞUP MUHABBET ETTİKTEN SONRA,FOTOĞRAF ÇEKEBİLİRİZ....LÜTFEN İLGİLENENLER,ÖZELDEN BANA ULAŞSINLAR...TEŞEKKÜRLER İLGİNİZE... ÇİĞDEM
çiğdem hanım bende varım buluşma ve yer tarihi belirleyelim
adanalılar topiğe sık sık bakıyorum ama sesiniz çıkmıyor...
hadi ama
lütfen adana görüşmesi için toplanalıma rkadaşlar...neden hiç ses çıkmıyor?ne yani Adana küçük bi şehir mi çoğu sanatçı Adanalıdır...lütfen ilgilenin
Çiğdem hanım ben ankarada üniversite öğrencisiyim ama adana oturuyorum eğer bir gezi düzenlemeye karar verirseniz ve bende adanada olursam gözüm kapalı gelirim [email protected] adresim böle birşey yapmaya karar verirseniz mutlaka haberim olsun
#hellboy666' tarafından 13.11.2007 16:13:12 tarihinde düzenlendi.
evet arkadaşlar bir tarih belirnenirse mesajlarınızı beklıyoruz
Beni fotografci sayarsaniz bende varim adanada. yeni makina aldim yeni basladim fotografa
3 eylülde açılmış konu ben yeni gördüm eğer kaçırdıysam üzülürüm hatta mustafa 86 yada özelden msj attım ama inşallah toplantı olmamıştır eğer ollursa bende katılırım teşekkürlewr
anna
esa
da katılıyor
merhaba bende adanadan wolkn ben daha yeniyim we birz gencim bende katlmak istiorm we sizlerdn teknik örenmek istiorm bulşmak dileğiyle bb
merhaba ben adanadan sizlerle tanışmak isterim
İlgili olabilecek konular
-
-
Adana'da Neden Bir Etkinlik Yok ?
13 Eyl. 2014, 19:22 a.onder_x-h1
1214812 Şub. 2015, 16:03
warlikehack -
Adanada Photoshop Ve Cowrel Kursu!!
21 Kas. 2006, 18:01 fulyainci
4421409 Ağu. 2011, 21:21
yasarkarakuzu -