Fotoğrafçılık Forumları
Adana Buluşması
SELAM ARKADAŞLAR,ADANADA Bİ BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUM...İLGİLİLERE DUYURULUR...GÜZELCE BULUŞUP MUHABBET ETTİKTEN SONRA,FOTOĞRAF ÇEKEBİLİRİZ....LÜTFEN İLGİLENENLER,ÖZELDEN BANA ULAŞSINLAR...TEŞEKKÜRLER İLGİNİZE... ÇİĞDEM
çiğdem hanım merhabalar; adanadan murat ben
ne zaman nerede görüşüyoruz, haber bekliyorum teşekkürler.
selamlar,öncelikle biraz kalabalıklaşalım istiyorum...ona göre tarih belirleyebiliriz ve mekanı da ona göre seçebiliriz...eğer NF üyesi ve Adanalı arkadaşlarınız varsa,onları da bilgilendirebilirsiniz...
galiba,hiç adanalı yok aranızda zaten hep öyle oluyor...adana büyük şehir olmasına rağmen,toparlanamıyoruz burada...ben çok istedim ama kimse çıkmadı piyasaya...neyse teşekkürler...
olabilir aslında bir buluşma uygun bir zamanda şöyle 5-10 arkadaş toparlansak harika olur..
bilmiyorum o kadar varızdır herhalde. neyse ben osmaniyeden gelebilrim böyle bir etkinlik için. hatta belki realde falan bir sergi bile olabilir.. ne bilim güzel olur yani haberleşiriz.
adana benim 2. memleketim sayılır...heberinizi bekliyorum...gelmek isterim...
teşekkürler zarazara58 umarım bi kaç kişi de olursa,tarih ayarlarız...mutlaka haber verilir...
hatta adanada da sergi açılalım bu gvesileyle ekibide toplarız bi adana macerası yaparız...
mükemmel olur..bu konuda sen de yardımcı olursan çoks evinirim...
netfotograf sergisinden baya bi tecrübe kazandık siz salonu ayarlayın gelelim ama tabi sıradakileri beklemeliyiz izmir,kütahya yani biraz somutlaştırın ok.
tamam,zaten anca ramazan ayı sonunda belli olur bekleriz sıramızı
İlgili olabilecek konular
-
-
Adana'da Neden Bir Etkinlik Yok ?
13 Eyl. 2014, 19:22 a.onder_x-h1
1214812 Şub. 2015, 16:03
warlikehack -
Adanada Photoshop Ve Cowrel Kursu!!
21 Kas. 2006, 18:01 fulyainci
4421409 Ağu. 2011, 21:21
yasarkarakuzu -