Fotoğrafçılık Forumları
Studyo Acma
arkadaslar sizce bir studyo acmak icin ne kadar para gerekir minimum?????? 1 digital baski gerekli demirbaslar ve dekor falan..
eğer dükkanı kira ise almayacaksan dükkanı tahminim tam tekmil bi fotoğraf stüdyosu profesyonel düzeyde bilgisayarlar güzel bi ftotğtaf makinesi dekor digital baskı biraz da digital fotoğraf makinelerine kiosklara yatırım yaparsan illa da film yıkama makinesi alırım dersen(ben ce gerek yok)400-500 bin ytl yi gözden çıkar
çok düşük rakamlarla, devir ilanlarını , seri ilan bölümümüzde görebilirsiniz...
işletme, sahibinin geçimini sağlayabilmeli.. (bir ailenin geçimini sağlayabilmeli) ve gelecek günler için iyi şeyler vaad etmeli..
bunun dışında durumlarda; biraz vakit öldürürsünüz.. belki birşeyler öğrenebilirsiniz..
400 - 500 bin ytl em olsa köyüme giderim..sebze meyve yetiştiririm...balık tutarım kucuk bı kayık alırım..
sebze yetiştirmek isteyen, bunu yapmak için servet sahibi olması gerekmez..
stüdyo açmak isteyen içinde, benzer kural geçerli..
başarılar dilerim...
Studyo acmak icin belli kriterler vardir,belli malzemeler ve belli miktarda kapital kesinlikle harcanmalidir,bilgiyi ve mesleki beceriyi hic hesaba katmiyorum.
Bunlari yerine getirmedigimiz zaman,iki sene icerisinde koyumuze donup sebze yetistirmek ve balik tutmak kacinilmaz sonuctur.
Her seyden once Savas arkadas bilgi duzeyini yeterli bulman cok onemli,butun malzemeler ve fotograf makinalari senin elinde paraya donusur.
basarilar
parça parça yazıyorum ama...
iktisat- kamu yönetimi okudum.. üretim faktörleri 4M olarak adlandırılır..
-Machine
-Method
-Material
-Menpower
tercünesini tahmin edeceğinizi düşünüp, detaya girmiyorum.. Malzeme ve makine satıcılarına çok rahat ulaşırsınız.. Ama, gerekli metodu ve yetenekli işgücünü, satın alamazsınız.. yetenek sizin içinizdedir.. canlandırmak , emek ister..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bir Studyo Açmak İçin Ustalık Belgesi Şartmı
21 Eyl. 2015, 01:19 gorgusuzzz
3572218 Haz. 2020, 18:08
cem123 -
-
Bir Studyo Açacağım Kafam Karışık Tavsiyeleriniz ?
03 Ara. 2015, 21:34 medyadelisi
0219503 Ara. 2015, 21:34
medyadelisi -
Ayakkabi Çekimi İcin Studyo İhtiyaclari.
21 Eki. 2014, 22:45 wiguart
1169518 Kas. 2014, 12:25
alpagu -