Fotoğrafçılık Forumları
Stüdya Açmak İçin Ne Yapmam Gerekir
Merhabalar,
Ben fotoğraf stüdyosu açmak istiyorum. iş yeri açmak için bir kurs veya meb'den sertifika benzeri bir şeyler mi almak gerekiyor? ben ankaranın bir ilçesine stüdyo açmak istiyorum burada araştırdığım kadarıyla(pek detaylı olamadı) böyle bir kurs yok. Kendim hazırlanarak MEB'in sınavlarıyla sertifika alabilirmiyim(eğer böyle bir sertifika varsa tabi)
Kısacası ben fotoğrafçılığı meslek olarak yapmak istiyorum ne yapmam gerekli? En azından bu konuda bilgi alabileceğim bir yere yönelendirmenizi rica ediyorum.aslında benim sizden istedim şey vesikalık için ve düğün fotorafları için bir iyi bir stüdyo fotoğraf makinası vede vesikalıkları ve cep telefonlarını fotoğraflarını taramak için ne tür foto tarayıcı almam gerekir bu konuda yardım ederseniz sevinirim.yardım ederseniz sevinirim size yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
dslr makına nikond100.
paraflash multibiliz yada hensel.
baskı makinası düşünüyorsan fuji frontier 340 yada daha üst model.
tarayıcı epson 3200 işini görür.
cep telefonundan falan baskı için fujiden kiosk almalısın genel kullanım amacıylada iyi olur.
ve bu cihazlardan anlayan ekibi bulacan
o kadar parayı bu işe yatırıpta heba etme git iç çamaşırı sat daha iyi para kazanırsın fotografcılık bitiyor yavas yavas hele yeni acacaksan hiç girme.Genede sen bilirsin hevesini kırmayalım meslek guzel,zevkli.
Evet haklısın.Memlekette aç ve donsuz gezilmez...
kokoreçci lik dede iyi para var ama şu AB lileri de bir alıştırırsak vaz geçerler yasaklamaktan belki..
Valla doğru söylüyorsun burkay usta,
ne istiyor bu AB canım kokoreçten anlayabilmiş değilim
Sence iş var mıdır kokoreçte ???
Aslında ben bunu niye daha önceden ....
Arkadaşlar D70'imi satıyorum tripod, hafıza kartı falan hepsini...
Kokoreç işine girdim artık,
Geeeel geeeel, yarım ekmek 2 ytl
usta çek iki tane koko acılı ossun! ...Can boğazdan gelir ve canının çektiği de bedene şifadır...
burkay karnımızı acıktırdı. bırak ta arkadaşlara yardımcı olalım biraz kolay gelsin.
hakan arkadaş
1 girişimçi ruhun olcak (sanatın ticareti olduğu için)
2 ağzın laf yapacak yani pazarlayabileceksin
3 iyi olmak için çok çalışmalısın
4 iyi bir yerde uygun fiyata dükkan bulacaksın uzun vadede müşteriyi alıştırabileceğin ve mal sahibi tarafından kovulmayacağın bir yer .
5 bol paran olacak
6 daha önemlisi bu soruyu buraya sorduğuna göre bence arkadaşların dediği gibi don ticareti daha iyi.
fotoğrafı seviyorsan hobi olarak yapabilirsin
gel fazgeç kardeş adapazarından yazıyorum sana
burda dernek olduğuna rahmen rekabet yinede var bu sektörde iş bitti ya büyük oynucan yada açmıcan hepimize gecmiş olsun en son demleri oynuyoruz yazık düşünsenize bi sektör bitiyor ama hepimiz bitirdik bu sektörü dijital bizim katilim oldu ama ne yapıcak ayak uyduruyoruz mecburuz the end.....
bence hiç deneme [>:D
ilk önce enayi ol ondan sonra fotocu dükkanı aç
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
021513 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0109527 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41452706 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081728 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Sanatçı Yapay Zeka, Gelecek İçin Ne Demek?
29 Ara. 2022, 10:01 miratcenk
0114029 Ara. 2022, 10:02
miratcenk -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0250225 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -