Fotoğrafçılık Forumları
Stüdya Açmak İçin Ne Yapmam Gerekir
Merhabalar,
Ben fotoğraf stüdyosu açmak istiyorum. iş yeri açmak için bir kurs veya meb'den sertifika benzeri bir şeyler mi almak gerekiyor? ben ankaranın bir ilçesine stüdyo açmak istiyorum burada araştırdığım kadarıyla(pek detaylı olamadı) böyle bir kurs yok. Kendim hazırlanarak MEB'in sınavlarıyla sertifika alabilirmiyim(eğer böyle bir sertifika varsa tabi)
Kısacası ben fotoğrafçılığı meslek olarak yapmak istiyorum ne yapmam gerekli? En azından bu konuda bilgi alabileceğim bir yere yönelendirmenizi rica ediyorum.aslında benim sizden istedim şey vesikalık için ve düğün fotorafları için bir iyi bir stüdyo fotoğraf makinası vede vesikalıkları ve cep telefonlarını fotoğraflarını taramak için ne tür foto tarayıcı almam gerekir bu konuda yardım ederseniz sevinirim.yardım ederseniz sevinirim size yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
önce mesleği bilmen gerekir bilmiyosan bildiğin işi yap
hakan cım çok şey yapmalısın beni ara anlatabişlirim sana burda çok uzun sürer
Bu işi yapmak istiyorsan Sn.Adnan Biber'in yanında asistan ol.Mesleği öğrendikten sonra belki stüdyo açarsın.
teşekkür ederim burkaycım nasılsın uzun zamandır yoktum buralarda keyifler nasıl
ya bence git devlet işi bul fotograçılığım önrü biittiii
Resim çekmekten başlayabilirsin...ama ilk önce amatorce resimler amatorce makinalar falan,,zamanla kendini geliştiricen bi bakmışsın zaten bu işlerin içindesin
Güzel kardeşim stüdyo açman için cebine yaklaşık bi 15-20 bir euro koyup paraflash softbox şemsiye tripod efendime söyleyeyim fon yardımcı ışık bilgisayar buna bağlı bir takım programlar sonra sonra iyi bir fotograf makinesi buna bağlı olarak lensler filtreler ışıklandırma filtreleri yerine göre projeksiyon projeksiyon perdesi vs. vs. alacan sonrada sen bunları kullanmayı işin teknik yönünü öğrenmek için epey bi zaman harcıycan sanatsal yönü içinde en az bi 3-5 yıl verip binlerce kare heba edecen sonrada bakacanki elindeki ekipmanın teknolojisi geçmiş en iyisi gel sen başka iş yap
tersane uzun uzun anlatmış iştee
Öncelikle bu işle devam edebeleceğini düşünmen gerekir vede sonunda para gereklibir sermaye gerekir vede iş yapamazsan elinde kalıp yarı fiyatına satacağın eşyalar kalır iyi düşün
Allah yardımcın olsun kardeşim.
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
021513 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0109527 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41452706 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081728 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Sanatçı Yapay Zeka, Gelecek İçin Ne Demek?
29 Ara. 2022, 10:01 miratcenk
0114029 Ara. 2022, 10:02
miratcenk -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0250225 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -