Fotoğrafçılık Forumları
Amatör Biiti
dedem zamanı 1943 arap resim babam devraldı renkliye ve6x6 filmde rutuş ben geldim dijital amatör baskı bit6ti emekli olsam hayırlısıylada kurtulsam bakalım ne kadar ömrümüz kaldı yeni iş yeri açacak arkadaşlarımın dikkatine?
ordakı 300 - 400 baskı konusunu acan ben degılım orada bır yanlıs anlasılma var (ayrıca 2 adet mınılab sahıbıyım) bu tarz konulara gırmenın anlamı da yok
#f gelincik' tarafyndan 03.08.2006 09:44:05 tarihinde düzenlendi.
gereken düzeltmeyi ancak orada yapabilirsiniz.. başkasının konusunu, size hitap edilmediği halde sahiplendiğinize inanmak güç..
Fotoser'in açtığı bu konuda 2 ytl ye vesikalık dizili fotoğrafı bastığınızı ifade etmek.. Bence, dalga geçmek gibi oluyor..
Amatörü neyin bitirdiği malum..
Bir yanda yalçınlar 58 ykrş..
Diğer yanda, bayat ecza kullandığı malum kimseler.. 15-20 kuruş
Aynı kimseler, başka konularda.. " vah vah ne ettiysek kendimize ettik" şeklinde... dalga geçer ifadeler...
Mete007 kardeşim, bu konularda verdigin bırkac cevabı okudum gozum carptı da ınsanları haddınden fazla karalamaya calısıyorsun...Bızler amator fıyatlarının bu denlı asagı cekılmesı taraftarı degılız ve ıstemıyoruz.ama bulundugun yerde etraafında kendını fotografcı sanan meslektasların fıyatları bu denlı asagı cekerse sen musterı kaybetmeyı goze alamayıp 20 krs a amator basmaya baslarsın..sunu soylemek ıstıyorum ben 20 kurusa fujı kalın kagıda KİS mınılabımla baskı yapıyorum kullandıgım banyolar kit banyo olup hıcbırsekılde bayatlatamayacagın,ambalajında ve dırek kodak tan gelen banyolardır...lutfen ınsanları karalayacagın zaman bıraz daha haddını bılerek konusmayı tercıh et yada konu hakkında bılgı sahıbı ol...ANKARA ERHAN COLOR 30 senelık dukkanıma bır gun cay ıcmeye beklerım neyın ne sekılde nasıl oldugunu gormen ıcın...İyi calısmalar herkese
konuyu açanla değil benimle muhatap olmanız... başlıca nezaketsizliğiniz..
"haddinden fazla karalama" ifadenizi yanlış buldum.. (karalama ifadesini bulup özelden söyleyiniz) (sanki karalama normal boyutta yapılırsa uygundur der gibi oldunuz)
üzerinize birşey alınmanızada anlam veremedim..
konuyu açan fotoser'in yazısına yorum yapıp.. amatörün neden bittiğine açıklık getirirseniz memnun oluruz...
neyin nasıl yürüdüğünü... foruma verdiğim 800 e yakın cevapla.. yurdumun insanına en iyi anlatan kimse benim..
baskı sistemleri.. aydınlatma sistemleri bölümüne bakıp verilen dürüst cevapların kime ait olduğuna bakınız...
Allah Aşkına kendi açtığınız konuyu takip ediniz..
http://forum.netfotograf.com/scainer_printer.asp?msg_id=11090
bende, nick name i nereden hatırlıyorum diyorum...
forumda açtığınız tek konu... kiss minilabdaki sorununuz..
servisden şikayetçisiniz...
benim öngördüğüm çözüm; developerin zayıflama ihtimaline kaşı, ecza değiştirmeniz....
benim söylediğimi tekrar işaret eden kimse, bu sitenin editörü...
30 senelik dükkannınızda.. Çözüm bulamadınız ve foruma danıştınız..
ciddi olun Allah aşkına...
#f kardelen' tarafyndan 02.09.2006 12:44:38 tarihinde düzenlendi.
verdiğim linklerin üzerine tıklayıp iyice okumadan cevap yazmayınız..
#mete007' tarafyndan 01.09.2006 15:37:35 tarihinde düzenlendi.
sn fotoser'den özür diliyor.. (konusunda başkası ile muhatap olmak zorunda kaldığım için.. cevap hakkımı kullandım)
Amatörü neyin bitirdiğini siz yorumlayın...
#mete007' tarafyndan 05.08.2006 18:38:12 tarihinde düzenlendi.
bazı arkadaşlarla mesajlaştık.. bazı arkadaşlar mesajlarıı henüz görmemiş olabilir.. hepimiz konuyu tatlıya bağlamak istiyoruz...
Saygılarımla.. mete...
Merhaba;
Arkadaşlar fotoğrafcılık her zaman sert geçişlere tanık olmuştur zaman içerisinde.siyah beyazdan renkliye ,video kameralar,kompak fotoğraf kameraları vs. dijitalde bunlardan birisi.Merak etmeyin sorun nedir bunu bulmak lazım.
Bence problem biz emeğimizi hiçe sayıyoruz hatta tecrübemizi işte vesikalık çekmek için harcadığımız onlarca yılı sadece kart maliyetine satıp kar ettik sanıyoruz çünkü maliyet hesaplamalarımız yanlış.Vede tek çözüm var bir araya gelip daha profosyonel daha akılcı ve maliyetlere kendi emeğinizide ekleyerek çözüme ulaşmanız.Bu hemen olamayacaktır ama emeğinin karşılığını alan arkadaşlar ucuz çalışanlardan daha başarılı ve kalıcı olacaklardır ki hazırdada bu böyle başarılı stüdyolara bir bakın bu işiş başaranlar var neticede.
İlgili olabilecek konular
-
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3365302 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
Amatör Bir Fotoğrafçı, Sizce Nasıl
29 Haz. 2015, 21:13 lisedersleri
0186329 Haz. 2015, 21:14
lisedersleri -
Amatör Fotoğrafçıyım Nasıl Başlamalıyım ?
18 Haz. 2015, 04:35 maydin93
0219418 Haz. 2015, 04:36
maydin93 -