Fotoğrafçılık Forumları
Sony Hvr-hd1000e
arkadaşlar bu kamerayı alacam k.maraşta ikamet ediyorum bu ürünü kredi kartıyla almayı düşünüyorum elektronik ürünlerde vade farkı yok diyorlar varmı kredi kartına vade farksız alabilecegim bir yer
Şuan için yok vade farkı alıyorlar aslında bunu firma almıyor tamamen bankanın kendisi alıyor alacaksanız ben size yardımcı olurum
kamerayi en sonunda aldim:-),, ilk cekimim yarin bakalim nasil olacak!!
biraz inceledim evde; sadece menü ayarlamasi pratik gelmedi bana canon xl1 e göre,,menüye LCD den giriyorsun, bide WB ayari; A, icmekan, dis mekan, manuel; !!!
var var
slm tabela kardeşim kamerayı almışın hayırlı olsun senden ricam bizide bilgilendire bilirmisin bende almayı düşünüyorumda şimden teşekkürler
[email protected]
slm tabela kardeşim kamerayı almışın hayırlı olsun senden ricam bizide bilgilendire bilirmisin bende almayı düşünüyorumda şimden teşekkürler
[email protected]
stüdyofevzi kardeşim öncelikle tşk ederim kameranın çekimi güzel ama birde geniş açı lens alman gerekiyor bunuda alırsan hdv formatta çekersen bu model bir kameradan harika olur
tabiki çekimlerinide dvd yapacaksın
merhaba öncelikle teşekkür ederim verdigin bilgiler için ben kamera hakkında şöyle birşey duydum makina netlik yapmıyormuş birde ne özellikleri nelerdir
veya tel numaran varsa özelden gönderebilirmisin sende ricam ben kamerayı kesin almam lazım şimdiden teşekkürler yardımların için
sayın meslektaşlar sony nin yeni makinası hdv 1000e onu kullandık makina gündüz çekimleri güzel ama akşam çekimleri
cmos sensör oldugundan toparlayamıyor birde gölgede çekimdeyken aynı sorun var ama fx1e bunu gibi değil o ccd sensör oldugundan harika çekim yapıyor benim size tavsiyem sony fx1e dir haberiniz olsunn...birde capture da dvdye bozmadan atmak için hdv dvdler var onu kullanmak zorundasınız yoksa normal dvdye çektiğinizde bazıları görüntü yapısını bozarak yapıyor buda görüntüde uzama falan oluyor
onunda bir çaresi var magic deluxe veya adobe primier cs3 olmalı o prolarda güzel capture düzenlemesi yapılıyorr
arkadaşım aslında güzel düşünüyorsun ama düğün çekimine sony hdv 1000 bile fazladır bence
arkadaşlar bende 2 adet HDV 1000 biri türkçe menüşü diğeri ingilizce menülü var gerçekten gündüz çekimlerinde harika diyebilirim yanlız gece çekimlerinde malüm düğün işiyle uğraştığımız için tepe ışığı kullanıyorum ama yetersiz oluyo sanırım çekim aralarında netlik kaybediyo fazla hızlı harakete gelemiyo makina yani ama görünüş olarak gerçekten çok iyi makina diğer bi eksisi geniş açı olmadığı için en az 4-5 metre uzaklaşmak gerekiyo gelin damadı boydan almak için bu arada geniş açı lensini bulabileceğim bir yer varmı veya fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0109127 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1206819 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0289625 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1312114 Şub. 2021, 16:41
mete007 -