slmguler
slmguler (üye)
İstanbul / Amatör

Hi8 Kaset. Dvd Nasıl Çekerim

arkadaşlar hi8 kameram var dvd ye yazdırmak istiyorum bu konuda bna yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim.ilk denemem WinDVR3 ile pal dvd seçtim ordan 70 dk kayıt yaptım ve nero ile yazmaya denedim ve bana uyarı msj çıktı"Nero Burning ROM
---------------------------
Dosya "eran1 dvd.mpeg"2 GB'tan büyük ve bundan dolayı
ISO dosya sistemi ile saklanamaz. Lütfen bu tip dosyaları
yazdırmak
için UDF dosya sistemini kullanın. Bu başka bir derleme tipi
seçilerek yapılabilir." ve udf ile yazdırdım fakat dvd player okumadı nasıl ve hangi programla yapabilirim tşk

Tarih: 23 Aralık 2006, 14:18 - İp: 88.***.**7.149
fotoalsanc
fotoalsanc (üye)
Kırıkkale / Amatör

arkadaş SNAZZİ ile yapıyorum. nero ile daha önce vcd dahi yapamadım yaptım fakat kalite yoktu görüntü ile ses birbirine uymadı. sonra ihtiyaç duyduğumdan, SNAZZİ aldım ve şimdi istediğim formatta kayıt yapıyorum.devamlı kayıt işleri yapıyorsan.. Tavsiye ederim.fakat ben düğünlerde kameramanlık yapıyorum . ek işim..

Tarih: 24 Aralık 2006, 13:38 - İp: 88.***.**4.181
slmguler
slmguler (üye)
İstanbul / Amatör

sağol fotoalsanc arkadaşım bu amatör için biraz pahalı bir kart
tv kartınla vcd çok yaptım ama dvd yaygınlaştı artıkdvd yapmak lazım bende arasıra düğün çekimlerine gidiyorum.
BAŞKA BANA YARDIM EDECEK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM.
msn adresim [email protected]

Tarih: 24 Aralık 2006, 15:58 - İp: 88.***.**7.24
lider_001
lider_001 (üye)
Şırnak / Stüdyo Fotoğrafçısı

fotoalsanc selam siz snazzi nin hangi modelini kullanıyorsunuz bir tane almak istiyorumda yardımcı olsanız sevinirim.. ama ben usb harici kullananlardan almak istiyorum bazı dönüştüreceler tv kartı gibi pc kasasına takılıyor onlar hoşuma gitmiyor şimdiden tsk ler...

#lider_001' tarafından 28.12.2006 00:39:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Aralık 2006, 00:39 - İp: 85.***.**7.185
hattaba
hattaba (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş kolay gelsin dvd kalitesinde video almak için sınazzi
şart kardeş bide ulead video studi 10 ben böle yapıyorum ve mükammel sonuç alıyorum kardeş iyi çalışmalar başralılar dilerim

Tarih: 20 Ocak 2007, 17:31 - İp: 88.***.**2.170
hattaba
hattaba (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş bide 8mm kamera olacak dijital onu pc tanıtacaksın ondan sonra ulead video studio 10 tarafından dvd halinde kaydedeceksin 1 saatlik görüntü 2 gb olması lazım onuda nerodan kendi dvd yarat bölümü var ordan dvd aktaracaksın mükemmel bir kalite alırsın kardeş kolay gelsin

Tarih: 20 Ocak 2007, 17:37 - İp: 88.***.**2.170
slmguler
slmguler (üye)
İstanbul / Amatör

sağolun tşk

Tarih: 22 Ocak 2007, 20:24 - İp: 88.***.**5.101
  • 1