db78
db78 (üye)
İzmir / Amatör

Dvd Kapak Tasarımı

çektiğim fotoğrafları için dvd kapak tasarımı hazırlamak istiyorum.internetteki şablonlar ve cover siteleri hakkında bilgi sahibi değilim.amacım çektiğim fotoğrafları kapak yapacağım dvd kapağı hazırlamak ve bunların baskısını nerde yaptırabilirim(izmir)bilgi verebilir miziniz?

Tarih: 22 Ekim 2010, 20:34 - İp: 81.***.**0.42
kerempekin
kerempekin (üye)
İstanbul / Amatör

Nero Cover Design programı güzel... yada www.inndir.com dan ücretsiz programlarda bulabilirsiniz.
İstediğiniz kapağı hazırladıktan sonra kaliteli bir printer ile kaliteli bir kağıda baskı yapabilirisiniz.

Tarih: 22 Ekim 2010, 21:11 - İp: 78.***.**7.204
db78
db78 (üye)
İzmir / Amatör

nero da yaptım ama baskı alamıyorum.fotoğrafı ön ve arka tüm yüzeye kaplıyor ya da ben beceremedim bilmiyorum ön kapak ayrı,arka kapak ayrı ayrıca cd üzerinde ayrı fotoğraf baskısı yapmak istiyorum.teşekkürler verdiğiniz bilgi için araştırmaya devam edeceğim.

#db78' tarafından 22.10.2010 21:47:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Ekim 2010, 21:47 - İp: 81.***.**0.42
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

reklam-poster işleri yapanlara durumunuzu anlatın. onlarda butip işler için orjinal ve olması gereken cinste kağıtlar bulunur. siz tasarlarsınız onlar basarlar. hatta belkide onlarda orjinal ölçülerde kalıplarda var olabilir. konuşun derim. yok ben kendim basacağım derseniz şablonu internetten indirebilirsiniz.
cd dvd cover psd
cd dvd cover psd template
cd dvd kapak şablon
diye aratırsanız bir çok bulabilirsiniz. şurayada bakın derim http://www.designerstoolbox.com/designresources/cd/

Tarih: 23 Ekim 2010, 13:29 - İp: 88.***.**7.152
albayrakgd
albayrakgd (üye)
İstanbul / Amatör

DOSTUM. BEN BU İŞLE UĞRAŞIYORUM

[email protected] ekle ben sana yardımcı olurum..

Tarih: 22 Şubat 2011, 21:55 - İp: 94.***.**1.154
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

HAYLAZKALP,
reklam yapmak yasak arkadaşım. Bulduğun her konunun altına adresini verme istersen.

Uyarı

6-Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.

8-Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
9-Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.

11- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 24 Şubat 2011, 17:43 - İp: 88.***.**2.6
  • 1