Fotoğrafçılık Forumları
Saç Kesimi Ve Teni Pürüssüzleştirme !
S.Aleyküm Değerli Netfotograf Müdavimleri ...
İlk Başlarda Grafiker Olarak Amatörce Başladığım Photoshop Sevdasına Şimdilerde Fotografçılığa Merak Sardım ... Yakında Kendime Bir Makina Edineceğim ve Fotograf Çalışmalarıma Başlayacağım İnşallah ...
Konuyu Fazla Dağıtmadan Ben Photoshop'da Saç Kesimi Ve Vesikalık Fotografları Hazırlamarda yapılan Leke Gidermelerden Sonraki Teni Pürüssüzleştirme Ve beyazlaştırma Konusunda Bana Yardım Edebilirseniz Sevinirim ...
Ben Profesyonel Bir Studyo Fotografcisiyim Ve Digerleri Gibi Paylasmaktan Cekinmem Bildiklerimi ..Ben Yapacaklarini Soylerim Ve Artık Gerisi Sizin Becerinize..Kalmıştır :
Saç Kesimi :
Kolay İse : Photoshop'un Kendi Sac Kesimini Kullanabilirsin Kısayol "(ctrl + Alt+ x)
Zor İse : eğer Arka Plan Tek Renk İse ;Yine photoshopta "background Eraser" i kullanabilirsin . Ve Ayrıca Plugin Olarak "KnockOut" Programını kullanarak Güzel SOnuclar Elde Edebilirsin..
Rutus'e Gelince : Rutus'u Program Kullanarakta Yapabilirsin..Piyasada veya forumda İllaki verilmis Programlar Vardir...
Ben şahsım Program Kullanmadan Rutus Atarim..Ve Bundan Zevk Alırım..
"aciklamam yeterli olmustur insallah"
sen yakında dükkan bile açarsın
saç kesimi photoshopun en kolay konusudur...
arkadaslar yardim edecek yerde düsman gibi tavir takinmaniz cok yersiz sert tepki yerine sessiz kalmak en dogrusu bence
teşekkürler
topazremask la saç kesimi, rötuş da noise professional da yapılır herhalde ama çok değişik programlar var saymakla bitmez
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Vegas Pro 18 Videoya Logo Ekleme Görüntü Kesilmesi
03 Ara. 2020, 14:33 prodersler
0165803 Ara. 2020, 14:33
prodersler -
-
İstenilen Ebatta Fotoğrafta Nasıl Foto Çekilir? Ss
21 Nis. 2019, 13:04 yasin_erdogan
6309101 May. 2019, 18:06