Fotoğrafçılık Forumları
Saç Kesimi Ve Teni Pürüssüzleştirme !
S.Aleyküm Değerli Netfotograf Müdavimleri ...
İlk Başlarda Grafiker Olarak Amatörce Başladığım Photoshop Sevdasına Şimdilerde Fotografçılığa Merak Sardım ... Yakında Kendime Bir Makina Edineceğim ve Fotograf Çalışmalarıma Başlayacağım İnşallah ...
Konuyu Fazla Dağıtmadan Ben Photoshop'da Saç Kesimi Ve Vesikalık Fotografları Hazırlamarda yapılan Leke Gidermelerden Sonraki Teni Pürüssüzleştirme Ve beyazlaştırma Konusunda Bana Yardım Edebilirseniz Sevinirim ...
güncell // Yardım Edebilecek Kimse Yok Mu?
bırakın bu işleri fotografçılar yapsın
sana yardım ederım sen rutuş programı ıstıyorsun .. hangı programı kullandığını söyle sana yardımedeyım.. benım msn adresını ekle
[email protected]
admaydn Kardeşim Benim Amacım Sadece Kendimi Geliştirmek Ve Öğrendiklerimin Üzerine Birşeyler Katabilmek ... Kaldı Ki Kalkıpda Stüdyo Açmak Veya Bu İşi Çatpat öğrenerekten Köşe Bucak Yer Açan İnsanlar Gibi Düşüncelerede Sahip Değilim !
saç kesiminde mask pro v4 var en son herhalde ben v4.1 kullanıyorum.
pürüssüzleştirmede imagenomic portraiture v2.1 tavsiyemdir.
ArkadasLar iSteyen OlurSa Yardım ederim [email protected]
bana da yollarsanız sevinirim msn leri ekledim
admaydn Yorumun ßiraz Sert oLDu adam Kendini GeLiştirmek iSdiOr...Ya Yardım edin Yada Bakmadan Geçin Sonrada PayLaşımSız OLmaz DiOrSunuz :S
Anladığım ve konulardanki cevapları okuduğum kadarı ile bir çok amatör arkadaşımız konuda üst bilgiye sahip arkadaşlardan yardım istiyor ama sonunda bir dyak yemedikleri kalıyor..Neden paylaşmak denen güzel erdemin tadına varmıyoruz ?
Sanırım bazıları sabah ters taraflarından kalkıp buradaki konulara cvp yazıyorlar..
Sakin olun arkadaşlar bu dünya kimseye kalmaz
Sağlıcakla..
bazı profesyonel yada studyo fotografcıları burda insanların bişeyler öğrenmesini istemiyor.nedenini anlamak zor değil ama burası studyo fotografcıların birbirine yardım etme sitesi değil herkese acık bir site yardım etmeyecekseniz bari ters cevaplar vermeyin yada adope şirketine başvurun bu tür programları sadece ehliyetli fotografcılara satsınlar
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Vegas Pro 18 Videoya Logo Ekleme Görüntü Kesilmesi
03 Ara. 2020, 14:33 prodersler
0165803 Ara. 2020, 14:33
prodersler -
-
İstenilen Ebatta Fotoğrafta Nasıl Foto Çekilir? Ss
21 Nis. 2019, 13:04 yasin_erdogan
6309101 May. 2019, 18:06