akin44_34
akin44_34 (üye)
Malatya / Amatör

Resimde Oynama

Arkadaşlar bana çookk kkk acil bi çalışma gerek yanii bu resimde başı açık olan kızla erkek kalacak digerleri resimden çıkarılacak bide bunlar birbirlerini seviyorlar ona göre bi tema yaparsanız cooook makbule geçer şimdiden tş. ederim msnadresime gönderiseniz çokk hayıra girersini:[email protected]

resim linki:http://img31.yukle.tc/image.php?id=5132askimsin.jpg

#akin44_34' tarafından 22.07.2007 18:33:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Temmuz 2007, 18:27 - İp: 88.***.**9.74
qawsed58
qawsed58 (üye)
Sivas / Meraklı

abıcım artık burda boyle seylere kımse yardım etmıyo ama yınede bekle belkı yaardım eden cıkar

Tarih: 23 Temmuz 2007, 11:42 - İp: 88.***.**7.100
abax
abax (üye)
İçel / Meraklı

Arkadaşım bu işleri ypn sütüdyolar var oraya gitmeni tavisye edrim.biliyorsun ki bu işş ticari biştir aynı zamanda

Tarih: 23 Temmuz 2007, 12:40 - İp: 88.***.**3.18
DigitalArt
DigitalArt (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Arkadaşım Bütür ÇaLışmaLar Suçtur..! Kızın Rızası Olması Gerekir BöyLe Bunu Yapın SevgiLiLer Diye Koyman Çok YanLış.. Koyduğun Fotoğrafta 1 Erkek 4 Kız Var sen Bu Fotoğrafı İnternette YayınLarken İzin ALındın Mı BayanLardan??Şikayetçi OLabiLirLer..Biraz DüşünceLi OL SevgiLi Kardeşim.
Banada GeLiyor ŞunLarı Şurdan ayır bizi BirLeştir. Eee Kız Nerde Diye Soruyorum Adam Biz NişanLıyız Diyo İstersen EvLi OL Kızın Kızın İzinvermesi Gerekir İmzaLı Bi Kağıt Alırım Ben Kendi İsteğinLe Yaptırıyorum Diye.. ya Yapıver NişanLıyız Diyorum Diyo HaLen Diretiyor.. AçıkLamam YeterLi GeLmiyor Vatandaşa Medem NişanLısın Beraber Çektirin Niye OyaLıyorsun Beni Diyorum.!
Yani Diyeceğim Şu Madem SevgiLiLer Beraber ÇekektirecekLeri Fotoğraf Oynanmış Bir Fotoğraftan Daha GüzeL OLur.. BiLgi AmaçLı ÖrnekLer Verdim YanLIş anLamayın.
SaygıLarımLa.

Tarih: 23 Temmuz 2007, 13:16 - İp: 88.***.**2.70
kamomerdo
kamomerdo (üye)
İstanbul / Amatör

gsminin markasini gonder yardimci olim sana

Tarih: 25 Temmuz 2007, 20:19 - İp: 81.***.**5.211
  • 1