Fotoğrafçılık Forumları
Panoromik Albüm Yapanların Dikkatne
selam abilerim benim kenmdime ait düğün resimlerim var
35x65 ebatında kendim fonlayıp hazırladım sadece baskı ve albümlenecek acaba ilgilenenler bana uygun bir fiyat verebilirmi meslektaş fiyatı şimdiden teşekkürler [email protected]
dijital çalışmasıda bana ait bu fiyata yapıyorum.yaptır bakalım theredphot ucuz fıyata kalıtelı profosyonel çalışma.sallamasyon konusup saygısızlık yapmayın.bu kalıtelı profosyonel ıslerı bu rakamların altında yapıyorsan.makınlerımızı çöpe atalım senınle çalışalım
ArkadaşLar HammaLLarın Sırtına Yük OLmayın Bence Boşverin..
Fikrinizi Ve Zikrinizi Hoş Tutun..
HayırLı İşLer BoL MüşteriLer..
selam arkadaşlar
serdar14 stüdyo fotografçısı arkadaşımız. yani bir iş yeri var fotograf üzerine.
bu fiyatlar çok yüksek fiyatlar ister kendi albümü olsun isterse müşterinin olsun en fazla 10 poz vardır 10 pozada fiyat (fotografçıya) yüksek.
baskı yapan arkadaşlar fotografçıya yapacaklar.fotografçı fiyatından yapacaklar.
bende panaromik albümleri kendim basamıyorum.burda konuşan arkadaşlarında çogunun kendisinin bastıgını zannetmiyorum.
benim çalıştıgım arkadaşım yurtdışındaki fotografçılarada iş yapıyor bir firmasıda izmirde var burdan fiyat vermek istemiyorum ama fiyatlarda sizin dediginiz kadar deyil
isteyene özelden arkadaşın telefon ve web adresini verebilirim
biz 150 ytl nin ucuz olduğunu savunurken meslekdaşlarım labaratuvar telefonu ve adresi veriyor saçmalıktan başka birşey değil zaten labaratuvarlar fotoğraf stüdyoları açarak fotoğrafçının ekmeğini çalıyor sizin gibilerde yağ sürüyor
arkadaşlar yakında herkez kendi panoramik albümünü yapacak cihazlarımızı yeni internet sitemizde yayınlayacağız.
arkadaşamatör fotoğrafçı falan değil..fotoğrafçı olsa burdan böyle birşey yazmaz muhakka başka bildiği bi yer vrdır..bence bu tür işleri yapmayın....
ben 35x65 calişiyorum kayserili bir dostla gözde dıgıtal cok uygun ve kalıtelı basıyo daha önce istanbul ile calişiyodum ama kayserıdekıne gelmıy cok ağir ve kalıtelı kart kullanıyo sizde tafsıye aderım
35x65 panoramik albüm
1 adet cep albüm
1 adet 50x60 veya 70x100
toplam 85 tl
bence de hocam fıyat gercekten çok makul her yerde bu şekılde zaten. Kayaba hocam neden açıklama ıhtıyacı duyuyosun kı. 10 sayfa pa. album 75 100 foto 2 adet cep albumu 150 ytl fıyatlar fotografçılara boYle. Kaç olucak 500 mu o zaman bız ne kazanıcaz ???
Erkan Bayır
Sanatsız Kalan Bir Milletin Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir.
bu arkadaş gerçek fotoğrafçı olsaydı burada böyle bir konu açmazdı. her fotoğrafçının işlerini bastırdığı bir yer vardır zaten. arkadaş işi ucuza halletmeye çalışıyor. forumda fotoğrafçı olmayıpta avatarının altına yazan arkadaşlar var. ama anlaşılıyo beyler açtığınız konulardan.
İlgili olabilecek konular
-
Aile Fotoğraf Albümündeki Fotoğrafları Nasıl Sökebilirim?
04 Tem. 2022, 20:59 merakli34
0139204 Tem. 2022, 21:00
merakli34 -
-
Okul Mezuniyet Fotoğraf Albümü İstanbul
25 Şub. 2019, 12:35 fotoalbumleri
3400910 Tem. 2019, 09:08
fotoalbumleri -
Okul Fotografçılığı Albüm Ve Diğer Ürünler
04 Eki. 2016, 18:05 bir_dost
4702225 Şub. 2019, 12:13
fotoalbumleri -