Fotoğrafçılık Forumları
Panoromik Albüm Yapanların Dikkatne
selam abilerim benim kenmdime ait düğün resimlerim var
35x65 ebatında kendim fonlayıp hazırladım sadece baskı ve albümlenecek acaba ilgilenenler bana uygun bir fiyat verebilirmi meslektaş fiyatı şimdiden teşekkürler [email protected]
ARKADAŞIM 150YTL YAPIYORUZ İLGİLENİRSEN CVPINI BEKLİYORUM İYİ ÇALIŞMALAR
üstad ayrıyeten 75x100 ebatında 1 adet resım 2 adet cep albumu hedıyesı var
promasyon olarak ikide pil verseydin ,adam kendi çalışmış turşusunu kursun bence zaten o vesikasınıda printerden çıkarıyordur. bu fiatlara yapmayın
kendiniz kaybedersiniz
İZMİR ÇAMDİBİNDEN FOTO FUAT SEN NE DİYORSUN BU FİATLARA HAKSIZMIYIM
abi studyo fotografcısı yazıyor uye bilginde resmide kendin tasarladığına göre başkınıda yaparsın die düşünüyorum ben
erkan bayır
sevgili arkadaşlar bu ısler bu fıyatlara yapılmaz ben yardımcı olmak ıcın kendısıne malıyetıne verıyorum.amacımız bırbırımıze yardımcı olmak degılse burada olmamızın baska bı anlamı yok gıbı o zaman.kendısıde fotografcıymıs.saygılar ıyı calısmalar
kayababa bu işlerin ne fiyata yapıldığını çok iyi biliyoruz.150 ytl meslektaş için çıkardığın fiyatsa müşteri olarak sana gelen yandı be arkadaşım.
serdar kardeşim ben adres vermek reklam yapmak istemiyorum daha uygun bir fiyata izmirde yapıyorlar.iyi çalışmalar
bilgi için 0232 376 17 01 - 386 17 00 nolu telefonları arayabilirsiniz.
dijital çalışmasıda bana ait bu fiyata yapıyorum.yaptır bakalım theredphot ucuz fıyata kalıtelı profosyonel çalışma.sallamasyon konusup saygısızlık yapmayın.bu kalıtelı profosyonel ıslerı bu rakamların altında yapıyorsan.makınlerımızı çöpe atalım senınle çalışalım
İlgili olabilecek konular
-
Aile Fotoğraf Albümündeki Fotoğrafları Nasıl Sökebilirim?
04 Tem. 2022, 20:59 merakli34
0132304 Tem. 2022, 21:00
merakli34 -
-
Okul Mezuniyet Fotoğraf Albümü İstanbul
25 Şub. 2019, 12:35 fotoalbumleri
3398210 Tem. 2019, 09:08
fotoalbumleri -
Okul Fotografçılığı Albüm Ve Diğer Ürünler
04 Eki. 2016, 18:05 bir_dost
4699525 Şub. 2019, 12:13
fotoalbumleri -