Fotoğrafçılık Forumları
Ödev
arkadaşlar size bir konu veriyorum yapanlar arasında photoshopta kendilerini geliştirmiş varsayacağım.
ayrıca yapan herkes nasıl yaptığını da açıklarsa çok sevinirim.
en son benim yaptığımı göstereceğim anlatımlı olarak.
Ödev; fotoğraftaki havai fişek'in fonunu değiştirmek ben bu havaifişekleri başka yerde istiyorum.
Herkese kolay gelsin..
ilk önce ben saçmalayım..)
#kontrast' tarafyndan 27.06.2006 21:35:37 tarihinde düzenlendi.
iyi gidiyor kontrast istediğime yakınsın koyu alanları biraz açalım saçla yüz arasındaki geçişlerde biraz daha dikkat edelim devam et sonuca ulaşacaksın.
valla bende farkıdayım da.. diger arkdaşların calışmalarınıda gormek isterim. Bri fikir sahibi olmak icin. biraz zmaan alacak yeniden yapmak bos vaktim olursa gonderecegim
Ben de sabırsızlıkla diğer arkadaşlardan bekliyorum. en sonunda nasıl yapıldığını açıkça yazacağım ama bu sefer biraz bekleyeceğim kimler ne yapıyor bilelim.
yalnız bisey soracagım. KOnunun başlığı ödev biraz tuhaf değilmi? Strateji olarak güzel ama bunun bir anlamı mı var.
herhangibir nedeni yok sadece biraz alıştırma yapmak bu sayede bilmeyenlere de yol göstermek.
Amatör olarak ancak bu kadar yapabildim çok iyi olmadı ama benim hünerimde bu kadar
arkadaşlar yöntemi biliyorsunuz ama sonuca ulaşmada biraz teknik eksiklikler yaşıyorsunuz Öncelikle birden fazla katmanlarla çalışırsak size çok yardımcı olacak.
sevgili cem eğer katmanları (layers) kullanırsan kişinin gözlerini ve dudaklarını kaybetmemiş olurduk geçişlerin daha yumuşak olması gerekiyor koyuluklar çok fazla, uyguladığın efektin opacity değerleriyle oyna.
Eğer bu işlemleri güzel öğrenirseniz size herhangibir ek filtre kullanmadan (kpt-eft...) rötuş nasıl yapılır öğrenmiş olacaksınız.
Bir önceki havai fişek denememiz size tiyo olarak anlattım benim yaptığım yöntemle saç ayırımını da yapabilirsiniz en ince ayrıntılarına kadar ve bunu hiçbir ek program kullanmadan yapılabildiğini göstermek istedim. bundan sonraki derlerde bunlar üzerinde duracağım.
bu çok basit akşam eve gdince yollarım ozamana kadar bir açıklama yapmsanız iyi olur
Bekliyoruz..
İlgili olabilecek konular
-
-
Lütfen Ödevim İçin Bir Sorum Olacaktı
17 Haz. 2010, 00:26 onur_519
5162718 Haz. 2010, 02:56
coffie