Fotoğrafçılık Forumları
Birkac Ufak Soru
Arkadaslar araniza yeni katildim. Photoshop bolumundeki tum yazilari okudum(sabahin 5 lerine kadar.MOD lar kontrol edebilir.)Cok guzel seyler ogrendim. Birkac arkadasin maillerini aldim. daha fazla ogrenmek icin. irtibat kurarsam lutfen yardim edin.Amatorum hobi olarak yapmak istiyorum. Alakam yok fotografcilikla.Buyrun SORULAR: (AHIRET sorusu gibi)
1-) En iyi kesimi yapabilmek icin yesil(Koyu olunca sac kesimi zor) mi yoksa griyi(gelinlikte problem) mi tavsiye edersiniz=?
2-) Fonlarinizin buyuklugu ne kadar ornegin 1024*725 yeterli mi.Bazi sitelerdeki walpaperler olabilir mi=?
3-) En iyi sac kesim olayi nedir=? Knouckout,Mask pro yada bildiginiz eniyiyontem hangisi=?bunlarin kullanim yontemleri nasil.(Rasit arkadasin MOV una baktim).Basa bele bu saclar.En iyisi KAZIMAK.
4-) Dekube yaparken en iyi pen araci mi magnetic lasso mu=? feather ve smouth opasity olsun olsun.Kenarlarda tirtiklari ne kac ile duzeltirim. Pen aracini icerden mi kullanmak lazim.Featheri ne olur.
5-) Stamp aracinin kullanimi=? iki tane laye mi yapmak lazim. Simdiden Tesekkurler.
#mete007' tarafyndan 19.12.2005 14:13:30 tarihinde düzenlendi.
SAgol sevgili abicim ama stamp te problem yasiyorum fazla kullaninca alttaki resim cikiyo nasil yapcam. anlamadim. Knouck out ve mask pro hakkinda bilgi verebilir misin nasil yapildiklari hakkinda... Fon hakkinda sordugumun cevabi yok =? Tesekkurler
Sevgili halilibo.... Birazdan anlatımı daha iyi olan arkadaşlar işten çıkıp gelecekler eminim. işyerimi kapatıp ayrılıyorum... Hoşçakal....
yinede cok sagol
ya arkadaslar sorularim cevaplarini alamadim tam olarak yazabilecek biri var mi acep
selam halilibo msn adresimi ekle seni profesyonel yapayım MSN: [email protected] E-mail: [email protected]
birinci problemi sen kendin deneyerek bulmalıısn. burdaki en önemli çözüm yolu net ve iyi ışıklandıırlmış fotograf çekmektir.
fonların büüyklüğü arka planın ne kadar net çıkmasını istediğine bağlı. gerçekten net bir arka plan istiyorsan ozaman 300 dpi ve resim büyüklüğü nü yakalamlısın. saç kesimindede illaki mükemell olsun istiyorsan uğraşcaksın tel feader değerini ince yerler ve elbiseler için farklı farklı alabilriisn. bu durumda farklı farklı seçimler yapmak zorunda kalabilriisn tabiki.
stampı kullanmak için illaki iki layer yapmana gerek yok. ama sen yinede orjinal resim üzerinde yapma bu iyi olur.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
236829 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Foruma Soru Yöneltme Kuralları (!)
03 Nis. 2008, 14:58 ocaklilar
494846518 Ağu. 2024, 01:30
abaltaci -
-
-
-
-
-
-
Toki Sosyal Konut Sık Sorulan Sorular Merak Ettik
16 Eyl. 2022, 15:11 prodersler
0102016 Eyl. 2022, 15:12
prodersler -