Fotoğrafçılık Forumları
Yeni Üst Band...
Kurdeleyi kestik ve jüri üyelerinin oylarıyla ilk üst band seçimini yaptık.
Muhtemelen ilk olması sebebiyle katılım 20 seçici üyeye rağmen biraz düşüktü. Önümüzdeki günlerde katılımında artmasıyla sitenin rengini daha iyi yansıtacağını düşünüyorum.
Kural olarak şimdilik sadece en az 2 kişiden oy almış fotoğrafların puan ortalamaları dikkate alındı. İlk seçimde, uzunca bir süredir üst bandta yer alamayan siyah-beyaz fotoğrafların 2 fotoğrafla birden temsil edilmesi bence seçim döneminin ilginç noktalarından biri. (Cumhurbaşkanlığı seçimi yorumu gibi oldu... , neyse siyaset karıştırmayalım... )
Katılımlarından dolayı jürideki arkadaşlara teşekkür ederim.
Topiği biraz geç fark ettim.Bu yüzden seçici üyeler arasında sn cemone dostumuzun dışında kimlerin olduğu konusunda her hangi bir bilgim yok. Seçici üyeler arasında kimlerin olduğu konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
Seçiciler kuruluna:
Üst banttaki "hayallerim "isimli fotoğrafın "asabi"isimli bir öncekini versiyonu da üst bant ta yer almıştı(siteyi dikkatli izleyenler bilir).Fotoğraflar başarılı buna sözüm yok ama yine de anlayamadım amaç ne?
sevgi. haklısınız dikkatiniz için kutlarım
demekki arkadaşlar çok beğenmiş
BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMDAM BERİ GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL ÜST BANTI
29 EKİM CUMHURİYET BAYARIMI İÇİN HAZIRLAYAN FDİKERE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM....
üst banttaki beşinci fotoğraf bir önceki seçimdede yokmuymdu.benmi yanlış hatırlıyorum.
martı fotografı net değil
çok geç farkettiğim bu topic ve konusu için önerim.
ZAFERTEKİN beyin 17-8-07 tarihinde yaptığı
bantta görmek istediğim fotoğrafları işaretleyelim böylece her seçmenin bir oyu olur etkisi kendisi kadar olur
adam kayırmada böylece engellenmiş olur.
ben sevdiğim arkadaşa kıyak geçemem.
böylece adalet sağlanmış olur.
şeklindeki önerisinin en adaletli sistem olacağı inancındayım o sebeple altına imzamı atarım.
yorum yazdığımız fotoğrafların altında bir işaret kutucuğu olursa her üye üst bantta görmeyi arzu ettiği bir fotoğrafa oy verebilir , böylelikle demokratik ve daha çok göz ve aklın en çok beğenisini kazandığı fotoğrafların üstbanta çıkacağı bir sistem olur. her üyenin oy vermesi ise kayırma veya kankacılık söylentilerinide ortadan kaldırır kanaatindeyim.
hep ayni ustalarin fotograflari ile doluydu üstband
simdilerde diger arkadaslarin calismalarini görmek sevindirici, bence simdiki sistem en güzel olani.
Ya gencmenn,bir seferde denemelik olarak 5 tanesi yan yana dik kadrajlı seçilse diyorum..Mesela...
sevgili easy..
şu anda zaten zafertekin'in önerisi uygulanıyor aylardır.
eski sistem çoktan terkedildi dostum..
İlgili olabilecek konular
-
Sürücü Belgesi [ehliyet] Yenileme Harcı Nasıl Yatı
08 Kas. 2022, 13:58 prodersler
0114208 Kas. 2022, 13:58
prodersler -
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510375431 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
-
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
088112 May. 2022, 11:23
miratcenk -
Vakıfbank Sürücü Belgesi Yenileme Ücreti Yatırma Ehliyet Yen
02 Nis. 2022, 23:27 prodersler
0111602 Nis. 2022, 23:27
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0123102 Nis. 2022, 23:26
prodersler -
Bilgisayar Ekranı Yan Döndü [masaüstü Ekran Dönmesi] Çözümü
16 Eki. 2021, 18:55 prodersler
0109716 Eki. 2021, 18:55
prodersler -
Üst Bar Gözükmüyor Ama Fare İle Üstüne Geldiğimde Gözüküyor.
14 Haz. 2021, 23:33 samcu
0131514 Haz. 2021, 23:34
samcu -